Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vylepšená hviezda Jojky opäť šokuje: Po MEGA prsiach a nafúknutých perách... Preboha!

Linda Drevenková Zobraziť galériu (6)
Linda Drevenková (Zdroj: TV JOJ)

NOVÉ ZÁMKY - Ďalší úlet! Linda Drevenková (32) sa do povedomia verejnosti dostala ako historicky prvá víťazka jojkárskej reality šou VyVolení. Odvtedy ubehlo už dlhých 11 rokov a tmavovlasú kočku by ste dnes snáď už ani nespoznali. Za ten čas si sa totiž viackrát nechala vylepšiť. Najprv si nechala nafúknuť prsia do mega rozmerov, to isté urobila aj s perami a teraz... Preboha, to čo zas spravila?!

Exvyvolená Linda Drevenková v poslednom období prešla viacerými zmenami svojej vizáže. Najprv si nechala zväčšiť prsia megaveľkými silikónovými implantátmi a o rok neskôr všetkých šokovala, keď si do obrovských rozmerov dala urobiť aj svoje pery. 


Pozrite na tie MELÓNY: VyVolená Linda už predviedla nové silikóny!

Slovenská reality hviezda to už vážne prehnala: Dala si napichať pery a... Ďalšia kačka na scéne!


No a s úpravami svojej „fasády“ zjavne neprestala. Aktuálne totiž prekvapuje ďalším úletom – na sociálnej sieti Facebook sa pochválila novým účesom. A ten sa inak ako bizarný nazvať nedá. Veď hoci aj doteraz Linda menila farbu svojich vlasov doslova ako na bežiacom páse, na toto, čím sa pýši teraz, sa ani jeden z jej doterajších výtvorov nechytá! 

Najnovšie sa totiž bývalá tmavovláska pýši výrazne ružovými vlasmi. Tie navyše v kombinácii s kvetinovým venčekom na hlave robia z Drevenkovej akúsi nevydarenú vílu. No spolu s napichanými perami a naprataným dekoltom... No, do rozprávky pre deti by sa určite nehodila. Jedine ak pre dospelých!

Linda Drevenková opäť zmenila svoj imidž a najnovšie sa pýši výrazne ružovými vlasmi.
Zobraziť galériu (6)
Linda Drevenková opäť zmenila svoj imidž a najnovšie sa pýši výrazne ružovými vlasmi.  (Zdroj: Facebook L.D.)

Viac o téme: Linda DrevenkováVyVolení
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu