Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slovenská reality hviezda to už vážne prehnala: Dala si napichať pery a... Ďalšia kačka na scéne!

Linda Drevenková Zobraziť galériu (6)
Linda Drevenková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Prepískla to! ExVyvolená Linda Drevenková (32) sa stala verejne známou osobou vďaka triumfu v reality show Vyvolení. Tam si ju fanúšikovia zapamätali ako extravagantnú sexi čiernovlásku. Bývalá televízna hviezda sa však na seba podobá stále menej a menej. Silikónové megaprsia, peroxidové vlasy a umelé nechty totiž naposledy doplnila aj poriadne „vytuningovanými“ perami.

Svojím vzhľadom neustále poburuje! Stala sa historicky prvou víťazkou televíznej reality šou, zhodila nadbytočné kilá, odfarbila si vlasy, ohúrila napumpovaným megadekoltom a k tomu všetkému stihla nafotiť aj sériu šteklivých fotografií pre istý pánsky časopis. Statusu sexi dračice sa ale nechce vzdať ani po víťazstve v úspešnom jojkárskom projekte a svojím zjavom tak provokuje fanúšikov aj naďalej.


VyVolená Linda 9 rokov po výhre: Je z nej predčasne zostarnutá blondína!


Extravagantná Slovenka Linda Drevenková si od účinkovania od reality šou Vyvolení prešla viacerými zmenami. Plavovláska totiž podľahla aktuálnym trendom neustále zdokonaľovať svoj výzor pravidelnými chirurgickými zákrokmi. Okrem vylepšeného hrudného koša sa najnovšie pochválila aj novými, doslova napumpovanými perami.

Tie sa stali doposiaľ najviditeľnejšou zmenou plavovláskinej vizáže. Na známej sociálnej sieti totiž zverejnila selfie fotografiu, na ktorej výrazne dominujú nafúknuté kačacie ústa, tak poznačené estetickým zákrokom, až sú miestami na prasknutie. Tento nie príliš sympatický výsledok nepotešil ani jej fanúšikov, ktorí sa ku korekcii pier známej blondínky vyjadrili nasledovne: „Stačí jeden zásah na zväčšenie a hneď je z peknej ženy kačica, prečo to nepochopiteľné a otrasné zväčšovanie pier?“.

Linda Drevenková zavesila na internet fotografiu, na ktorej jej vidno poriadne napumpované pery.
Zobraziť galériu (6)
Linda Drevenková zavesila na internet fotografiu, na ktorej jej vidno poriadne napumpované pery.  (Zdroj: Facebook L.D.)

Viac o téme: Linda Drevenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu