Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zúfalá exVyVolená Linda: Ďalšia plastika... Preboha, veď sa už na seba ani nepodobá!

Linda Drevenková z Vyvolených. Zobraziť galériu (7)
Linda Drevenková z Vyvolených. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Preplastikovaná! To si zrejme dnes povedia ľudia ako prvé, keď sa pozrú na historicky prvú víťazku reality šou Vyvolení Lindu Drevenkovú (32). Niekdajšia tmavovláska sa od zisku lukratívnej výhry poriadne zmenila. Niekoľkokrát totiž extrémne zmenila farbu vlasov, dala si spraviť silikónové prsia či nafúknuť pery. Aby toho nebolo málo, najnovšie podstúpila ďalší plastický zákrok. Pozrite, čo si nechala „vylepšiť“ tentokrát!

To je vážne ona?! Pobláznenú brunetku Lindu Drevenkovú spoznalo Slovensko vďaka účinkovaniu v jojkárskej reality šou VyVolení, kde v roku 2005 zvíťazila a zhrabla lukratívnu 11 miliónovú výhru. Odvtedy sa však niekdajšia tmavovláska poriadne zmenila a svojím výzorom pravidelne šokuje okolie.  

Pred pár mesiacmi zaskočila svojich fanúšikov, keď si nechala vlasy nafarbiť na ružovo. To však zďaleka nebola jediná zmena, ktorú v poslednom období rodáčka z Nových Zámkov podstúpila. Je už verejne známe, že pred pár mesiacmi si nechala napichať pery a pred rokom zväčšiť prsia.

Aby tých úprav a plastík nebolo málo, v týchto dňoch si opäť ľahla pod skalpel. „Linda bola na plastike nosa na klinike neďaleko Bratislavy a už sa s tým pochválila aj na Facebooku,“ prezradil nám zdroj z jej okolia. Do redakcie sa nám dostali nakoniec aj fotografie, ktoré si Linda zverejnila na sociálnej sieti. Víťazka šou Vyvolení je na nich odfotená s prelepeným nosom, čím dala jasne najavo, že operáciu podstúpila. Dokonca jej kamaráti na Facebooku píšu, že keď bude v poriadku, nech sa im ozve.

Na ďalšej fotografii sa zvečnila tesne pred operáciou a aj na tomto zábere badať ďalšiu zmenu jej vizáže - ružové vlasy si dala zafarbiť blond prelivom. Ako sa zdá, zúfalá Drevenková so svojím vzhľadom stále nie je spokojná a snaží sa ho vylepšiť rôznymi zmenami či plastikami. Linda, kedy si už povieš dosť?! Veď sa na seba už vôbec nepodobáš...

Linda Drevenková z Vyvolených podstúpila v týchto dňoch plastiku nosa.
Zobraziť galériu (7)
Linda Drevenková z Vyvolených podstúpila v týchto dňoch plastiku nosa.

 

Viac o téme: Linda Drevenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu