Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Czoborová na liposukcii: Zábery priamo z operačnej sály!

Zora Czoborová na operačnej sále Zobraziť galériu (8)
Zora Czoborová na operačnej sále

MALACKY - Išla pod nôž! Zora Czoborová (49) v poslednom období priberala. Potrebovala totiž získať tuk, ktorý jej lekári následne odobrali liposukciou, izolovali z neho kmeňové bunky a použili ich na liečbu brunetkiných boľavých kolien. Topky.sk boli pri tom.

Zachraňovala si živobytie! Zora Czoborová po rokoch aktívneho športovania už dlhšie trpela bolesťami kolien. Tento problém sa rozhodla riešiť metódou aplikácie vlastných kmeňových buniek. Tie sa získavajú z tuku, a tak musela fitnes trénerka poctivo priberať. 

Zákrok prebehol v utorok na klinike v Malackách a topky.sk boli pri prvej fáze. Vtedy lekári vykonali liposukciu – Zore odobrali tuk, z ktorého následne získali potrebné bunky. Následná aplikácia do boľavých miest už trvala podľa našich informácií len päť minút. 

Brunetka sa už zrejme čoskoro bude môcť opäť naplno venovať svojim klientkám bez toho, aby jej pohyb znepríjemňovali bolesti. „Je to skvelé, že už aj na Slovensku máme moderné metódy medicíny, ktoré nám môžu zlepšiť kvalitu života. Ja sa po zákroku cítim fantasticky a už teraz sa teším na športy a cviky, ktorým som sa už dlhšie kvôli bolestiam musela vyhýbať,” povedala po zákroku Czoborová. 

Zore Czoborovej odobrali tuk z oblasti brucha.
Zobraziť galériu (8)
Zore Czoborovej odobrali tuk z oblasti brucha.

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu