Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Urazili známu speváčku: V českej šou Tvoja tvár prestrelili!

Ivana Chýlková bola v kostýme na nepoznanie. Zobraziť galériu (12)
Ivana Chýlková bola v kostýme na nepoznanie.

PRAHA - Poriadne ju nahnevali! U našich susedov stále beží súťaž Tvoje tvář má známý hlas. V sobotu prebehlo semifinále, v ktorom sa herečka Ivana Chýlková (52) prevtelila do rómskej speváčky Věry Bílej (62). Tá však so svojím stvárnením vôbec nie je spokojná. Podľa nej by jej televízia mala zaplatiť za urážku.

Ivana Chýlková bola v sobotnej šou Tvoje tvář má známý hlas na nespoznanie. Vylosovala si totiž krajanku Věru Bílú, ktorá má dosť veľkú nadváhu. Herečka tak prišla na pódium niekoľkonásobne väčšia. 

Jej maska sa ale stala problémom. Speváčka totiž doslova zúri. „Takto tučná nie som a ani som nikdy nebola. Tí maskéri, alebo ako sa im hovorí, by potrebovali dostať palicou,” povedala Bílá pre Blesk. „Mali by mi za to zaplatiť. Toto si nezaslúžim,” dodala urazená umelkyňa. 

Na samotnú Chýlkovú ale nemá jediné zlé slovo. „Tú moju pesničku zaspievala skvelo a bezchybne zvládla aj rómčinu. Ona za to nemôže, ako ju namaskovali, rozum mal mať niekto iný,” uviedla. 

Ako sme si ale všimli, relácia sa nevyhla ani typickému „vtipu” o rómskej menšine. Počas vystúpenia bolo totiž na pódiu viacero ľudí, ktorí patria k tomuto etniku alebo ho len hrali. A porotca Jakub Kohák si neodpustil štipľavú poznámku. „Vystúpenie to bolo krásne, síce mi počas toho zmizol telefón, ale on už bol starý, ja si kúpim iný,” zahlásil, na čo si mnohí účinkujúci začali prekvapene zakrývať ústa. 

Viac o téme: Ivana ChýlkováVěra Bílá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu