Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Toto telo má teraz v posteli: Marešovi môžu všetci závidieť!

Monika Koblížková
Zobraziť galériu (4)
Monika Koblížková (Zdroj: FEMINITY)

PRAHA - Toto je pastva pre oči! Česká stylistka Monika Koblížková (34) si vychutnáva chvíle plné lásky a nežností po boku úspešného moderátora Leoša Mareša (40) už takmer rok. Zaľúbenci v spoločnom vzťahu priam prekvitajú a dokonca sa zdá, že bývalý lámač ženských sŕdc pri svojej súčasnej láske konečne skrotol. Nenapraviteľného búrliváka totiž dostáva do kolien nielen krásnou tvárou, ale aj priam bezkonkurenčnými krivkami.

K hanblivkám rozhodne nepatrí! Monika Koblížková je česká módna redaktorka, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala vzťahom s jedným z najznámejších moderátorov Leošom Marešom. Pár tvoria už takmer jeden rok.

Zamilovaná dvojica si užíva nielen v súkromí, ale s nežnejšími prejavmi lásky nemajú problém ani na verejnosti. Český moderátor je ako vymenený a zdá sa, že práve Monika je tá, ktorá ho dala konečne „do laty“.

Kedysi divoký donchuan pri súčasnej partnerke konečne skrotol. No pri pohľade na dokonalé telo jeho lásky sa niet čomu čudovať. Česká stylistka totiž nedávno zverejnila na sociálnej sieti rajcovnú fotografiu, na ktorej pózuje v miniatúrnych bikinách. Jej dvojdielne plavky ledva skryli intímne partie a odhalili tak nielen vypracované bruško, ale aj dráždivé krivky, ktoré pošteklili fantáziu nejedného mužského fanúšika. Hm, Leoš si teda vie vybrať, čo poviete?

 

 

Viac o téme: Monika Koblížková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu