Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Trapaaas! Leoš Mareš si na najprestížnejšej akcii vyrobil hanbu ako hrom

Leoš Mareš v Karlových Varoch Zobraziť galériu (6)
Leoš Mareš v Karlových Varoch

KARLOVE VARY – Ten sa ale predviedol! Sebavedomý český moderátor Leoš Mareš (39), ktorý si potrpí na značkové a luxusné oblečenie, zažil na najprestížnejšej akcii v Karlových Varoch poriadnu blamáž. Na červenom koberci pózoval s úsmevom na perách a s obrovskou dierou medzi nohami.

Toto si nevšimol?! Moderátor Leoš Mareš ani tento rok nechýba na karlovarskom filmovom festivale. Síce teraz nevyrába škandály s milenkou, ale pozornosť púta aj tak.


Po afére s holými prsiami ROZCHOD: Mareš odkopol hriešnicu Faltýnovú!


Na páty v šýle filmu La Grande Belleza dorazil Leoš vyobliekaný v čiernom smokingu s motýlikom na krku. Na žltom koberci však vzbudil pozornosť nie kvôli dokonalému outtfitu, ale práve naopak. Moderátor totiž prišiel v roztrhaných nohaviciach. Na vnútornej strane stehna mal obrovskú dieru a vyrobil si tak hanbu ako hrom. 

Známy milovník krásnych žien však o svojom trapase netušil a prítomným fotografom pózoval s úsmevom na perách. „Vôbec som si to nevšimol. Asi sa mi to stalo, keď som nastupoval do auta,“ prezradil rozhodený Leoš pre super.cz a okamžite si na večierku začal zháňať ihlu a niť. 

Leoš Mareš kráčal po slávnostnom koberci s dierou na nohaviciach.
Zobraziť galériu (6)
Leoš Mareš kráčal po slávnostnom koberci s dierou na nohaviciach.

Viac o téme: Leoš Mareš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu