Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slovenská moderátorka ukázala, čo má pod šatami: Takú šupu by ste nečakali!

Lenka Vacvalová Zobraziť galériu (4)
Lenka Vacvalová

BRATISLAVA – Toto skrývala! Moderátorka módnej televízie Fashion Tv Lenka Vacvalová (26) sa pochválila v týchto dňoch na sociálnej sieti fotografiou, na ktorej ukázala to, čo doteraz pred zrakmi verejnosti tajila. Pri pohľade na ňu vám určite pádne sánka.

Toto by ste určite nečakali! Slovenka Lenka Vacvalová patrí medzi päticu sexi moderátoriek módnej televízie, ktoré pútajú pozornosť nielen vďaka sexi outfitom, ale aj dokonalým postavičkám. Hoci práve ona pôsobí, že si na svaly a vypracované bruško nepotrpí, opak je pravdou.


Brutálna premena slovenskej moderátorky: Ani vlastná mama ju nespoznala!


Pred pár dňami zverejnila na sociálnych sieťach fotografiu, ktorou zaskočila svojich fanúšikov. Sexi ryšavka je na zábere totiž odetá do oblečenia na cvičenie s krátkou športovou podprsenkou, ktorá odhalila jej vypracované brucho, ktoré doteraz skrývala. Reakcia nenechala na seba dlho čakať  a mnohí si tehličky, ktoré doteraz pod šatami skrývala, ihneď všimli.

„To čo je toto? Kde sa vzalo to parádne bruško?“ napísala jej pod záber jedna z fanúšičiek, ktorej moderátorka s úsmevom odvetila: „Normálne som kúpila v obchode.“  Leni, a kde ho predávajú? Lebo takéto super bruško by určite chcela nejedna žena. Čo poviete dámy, brali by ste?

Viac o téme: Lenka Vacvalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu