Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Brutálna premena slovenskej moderátorky: Ani vlastná mama ju nespoznala!

Lenka Vacvalová Zobraziť galériu (5)
Lenka Vacvalová (Zdroj: Facebook L.V.)

BRATISLAVA - Aj malá zmena dokáže narobiť veľké divy. A v prípade moderátorky módnej televízie Fashion TV Lenky Vacvalovej (26) to platí stopercentne. Známa Slovenka sa totiž v týchto dňoch pochválila na sociálnej sieti Facebook fotkou, na ktorej ju takmer nikto nespoznal. Dokonca ani jej vlastná mama. Za všetko môže zmenený účes - namiesto dlhých ryšavých vlasov sa totiž pochválila krátkym blond účesom. Pozrite!

Lenka Vacvalová je známa svojím žiarivým účesom. Veď jej dlhé ryšavé vlasy pútajú pozornosť už na stovky metrov. Niet preto divu, že svojou najnovšou fotkou, ktorú zverejnila na sociálnej sieti Facebook, mnohým doslova vyrazila dych... A dokonca aj svojej vlastnej mame!

Na snímke má totiž moderátorka módnej televízie Fashion Tv krátky svetlý účes, vďaka ktorému pôsobí doslova ako iný človek. „Niekto to rád blond. Vlastná mama ma nespoznala,“ napísala k obrázku Vacvalová. A takých, ktorí zmenenú Lenku nedokázali zaradiť, bolo viac. „Ja by som ťa nespoznal, dievča,“ objavilo sa v komentároch.

Nejde však o trvalú zmenu. Ako totiž ryšavka nepriamo priznala, na hlave mala len parochňu, ktorú na svoju bohatú hrivu nasadila „násilím a hrubou silou.“ 

Lenka Vacvalová je známa ako výrazná ryšavka. Mnohých preto krátkym blond účesom prekvapila.
Zobraziť galériu (5)
Lenka Vacvalová je známa ako výrazná ryšavka. Mnohých preto krátkym blond účesom prekvapila.  (Zdroj: Ján Zemiar/Facebook L.V.)

 

Viac o téme: Lenka Vacvalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu