Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Polonahá slovenská moderátorka: Wau, odvaha jej nechýba!

Lenka Vacvalová Zobraziť galériu (5)
Lenka Vacvalová (Zdroj: Topky.sk)

PRAHA – Tá sa teda nezdá! Slovenka Lenka Vacvalová (26) patrí medzi päticu sexi moderátoriek módnej televízie Fashion Tv, ktoré pútajú pozornosť nielen vďaka sexi outfitom, ale aj dokonalým postavičkám. Pred pár dňami táto sexi ryšavka opäť zverejnila na sociálnej sieti fotografiu, ktorá mnohým vyrazila dych. Niet sa čo čudovať, veď sa na internet vycapila polonahá.

Pozrite, ako sa odhalila! Napriek tomu, že je Slovenka, je moderátorka módnej televízie Lenka Vacvalová známejšia u našich bratov Čechov. No vďaka Fashion Tv zavíta občas aj na Slovensko. A tak má mnoho aj u nás mnoho fanúšikov, ktorí ju sledujú aj na sociálnej sieti. Dôkazom sú aj ich komentáre k nedávnej poriadne dráždivej fotografii, ktorou sa kráska pochválila.

Pri pohľade na ňu vám určite pádne sánka. Prednedávnom ryšavka prekvapila fanúšikov svojím vypracovaným bruškom, ktoré dlho skrývala, teraz však viac ako tehličkami zaujala tým, v akom oblečení sa nechala vyfotiť.  

Krásne ráno! Let' s go run. Namiesto hľadania sto dôvodov prečo nejsť, hľadám vždy aspoň jeden prečo ísť... a obvykle ho nájdem,“ napísala Lenka k záberu, na ktorom je polonahá. Pózovala totiž iba v čiernej spodnej bielizni, čím zaskočila mnohých fanúšikov, keďže ich informovala, že ide behať.

 „Pokiaľ beháš iba takto, tak ráno musí v Prahe stúpať nehodovosť,“ napísala jedna z jej známych na Facebooku, na čo moderátorka reagovala: „A tak, občas si zoberiem aj nohavice.“ No ešteže tak... :) 

Viac o téme: Lenka Vacvalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu