Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Po nahých fotkách obvinená z užívania drog: Miss Slovensko Činčurovej niekto ide po krku!

Kristína Činčurová Zobraziť galériu (5)
Kristína Činčurová (Zdroj: Instagram K.Č.)

BRATISLAVA - Kristína Činčurová (18) je Miss Slovensko len tri týždne a už zažila dva útoky na svoju osobu. Najprv niekto poslal médiám jej súkromné nahé fotky, ktoré sa Topky.sk rozhodli nezverejniť. Teraz sme však obdržali ďalšie obvinenie na adresu tejto krásky. Vraj morálne ohrozuje mládež a prezentuje sa užívaním drog.

Je to rebelka?! Kristína Činčurová 1. mája získala titul najkrajšej Slovenky. Už o tri dni nám však prišla ponuka na získanie jej polonahých fotografií. Topky.sk sa ich rozhodli nezverejňovať – evidentne totiž išlo o odcudzené súkromné fotografie. Navyše, v čase, keď sa blondínka neuvážene „cvakla” hore bez, mala len 15 rokov. 

Netrvalo však dlho a našiel sa ďalší prehrešok, ktorý má mať Kristína na rováši. Tentoraz dokonca nezákonný. „Chcel by som vás týmto spôsobom upozorniť a požiadať o uverejnenie článku o istom video zázname (hudobnom klipe), kde úradujúca Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová s istými indivíduami na neznámom byte, dome užíva drogy,” napísal nám istý Marek, ktorého údajne na klip upozornila dospievajúca dcéra a bol z toho znechutený. 

Ako sme zistili, upozornenie prišlo aj do produkčného domu Forza, ktorý súťaž krásy zastrešuje. Bolo však podané anonymne cez formulár na stránke, ktorý nevyžaduje ani mailovú adresu odosielateľa. Stanovisko nám poskytla riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková: „Bohužiaľ sa Kristína v poslednom čase stala cieľom očierňujúcich anonymných útokov. Kristína nás ubezpečila, že v danom hudobnom videoklipe účinkovala len ako herecký komparz a všetko bolo v medziach normy.” 

Zaujímavé je, že video sa nedá pozrieť na žiadnom bežnom serveri, akým je napríklad youtube.com. Je tam označené ako súkromné. Potom sa nachádza už len na úložisku súborov, kde sa k nemu nedostane hocikto len tak náhodou. Otázkou tak je, či naozaj nejde o cielené útoky na Činčurovej adresu... 

Viac o téme: Kristína Činčurová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu