Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kristína, vidno ti nohavičky! V tomto ide naša Miss do sveta...

Kristína Činčurová Zobraziť galériu (18)
Kristína Činčurová

BRATISLAVA - Dievčatá, ktoré získali tituly v rámci Miss Slovensko 2016, sa už pripravujú na svetové súťaže, kde nás budú reprezentovať. Vo štvrtok ukázali, v akých šatách chcú v zahraničí zažiariť. Víťazka Kristína Činčurová (18) sa postavila pred fotografov v modeloch s poriadne odvážnymi detailmi. Veď jej bolo vidieť aj nohavičky...


Miss Slovensko 2016: Trapas na úvod... A víťazkou opäť blondínka!


Prekvapila! Kristína Činčurová vyzerá ako nežné dievča, na skúške šiat v rámci príprav na svetové finále ale pôsobila dosť odvážne. 

Blondínka sa pred fotografov postavila najprv v belasej róbe s poriadne vysokým rozparkom. Takým vysokým, až jej okrem krásnych dlhých nôh bolo vidieť aj nohavičky. A potom prišli rafinovane priesvitné šaty, ktoré majú v spodnej časti už menej vyšitých ornamentov, ktoré by zakrývali Kristínino telo. 

Ako sme ale zistili, až takáto odvážna Činčurová vo svete nebude. Na outfitoch sa totiž ešte pracuje a niektoré detaily sa budú upravovať. Rozparok sa zrejme zmenší tak, aby odhaľoval len nohy a nie bielizeň. A pod priesvitným modelom bude mať Kristína nielen telové body, ale aj spodničku. 

Kristína Činčurová ukázala na skúške poriadne vysoký rozparok aj priesvitné šaty.
Zobraziť galériu (18)
Kristína Činčurová ukázala na skúške poriadne vysoký rozparok aj priesvitné šaty.

Viac o téme: Miss SlovenskoKristína Činčurová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu