Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bez podprsenky a s presvitajúcimi bradavkami: Aktuálna slovenská kráľovná krásy sa odhalila v zahraničí!

Kristína Činčurová Zobraziť galériu (5)
Kristína Činčurová (Zdroj: Instagram K.Č.)

BRATISLAVA - Fúúúha! Odkedy sa Kristína Činčurová (19) minulý rok stala Miss Slovensko, otvorili sa jej dvere do sveta modelingu nielen u nás, ale aj v zahraničí. Práve tam kráska najnovšie nafotila sériu fotiek, medzi ktorými sú aj poriadne odvážne zábery. Je na nich napríklad bez podprsenky a... Presvitajú jej aj bradavky!

Kristína Činčurová je ešte stále našou úradujúcou kráľovnou krásy. A hoci už čoskoro bude musieť svoju korunu odovzdať ďalšej misske, nemusí mať žiadne obavy - modelingová kariéra sa jej rozbehla tak dobre, že dnes už svojou krásou boduje nielen u nás, ale aj v zahraničí. 

Práve tam, konkrétne v Rumunsku, nafotila v týchto dňoch sériu fotiek pre miestny lifestylový magazín. No a plavovláska za hranicami našej krajiny odhodila nielen zábrany, ale aj spodnú bielizeň. Na fotkách totiž pózuje bez podprsenky a čo-to jej spod oblečenia vytŕča.

Na jednom zábere má kráska biele tielko, ktoré jej kopíruje nielen obrysy nahých pŕs, ale aj bradavky a na ďalšom zábere jej zas rafinovaný top naplno odhaľuje krivky ženských braní. No hoci sú snímky naozaj sexi, zároveň sú aj veľmi vkusné a nie je vidno nič, čo malo zostať skryté. Veď uznajte sami!

Viac o téme: Miss SlovenskoKristína Činčurová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu