Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Čobejová na posmech: Pozrite, ako si z nej vystrelili!

Michaela Čobejová Zobraziť galériu (6)
Michaela Čobejová

BRATISLAVA - Každú nedeľu večer si môžu diváci na obrazovkách televízie Markíza vychutnať zábavnú šou Tvoja tvár znie povedome. Za excelentnými výkonmi ostatných súťažiacich však poriadne zaostáva Michaela Čobejová (45). Na herečku sa v podstate po každom jej vystúpení valí obrovská vlna nespokojnosti a kritiky zo strany divákov. Dôvodom sú slabé spevácke výkony. Blondínka sa najnovšie stala aj terčom výsmechu partičky humoristov z relácie Kredenc. Pozrite, ako ju parodujú.

Markizácka šou Tvoja tvár znie povedome servíruje každú nedeľu poriadnu dávku zábavy v podaní známych slovenských osobností, ktoré predvádzajú vystúpenia v štýle najvýraznejších svetových hviezd.

Jednou z účinkujúcich je aj slovenská herečka Michaela Čobejová. Tá sa rovnako ako jej kolegovia vrhla do imitovania tých najúspešnejších spevákov všetkých čias. Po každom vystúpení sa však na plavovlásku znesie obrovská dávka kritiky. Tú si vyslúžila nielen od fanúšikov relácie, ale najnovšie sa do nej pustili aj humoristi z relácie Kredenc.


Nevídaná markizácka šou: Slovenka tromfla Rihannu, Dangl odhaľoval bradavky a...Čobejovej kiks!


Blondínku dokonca nestvárňuje žena. V hlavnej úlohe sa tentokrát predstaví herec Michal Kubovčík. Ten sa s blond hrivou a poriadnou „omietkou” na tvári prevtelil do Michaely, ktorá naposledy napodobňovala speváčku Gwen Stefani. Obľúbený komik sa zameral na vtipnú imitáciu herečkiných vystúpení počas pôsobenia v šou. Ako sa tejto úlohy zhostil, bude jasné v pondelok večer, kedy sa Kredenc vysiela.


Potrebujete pauzičku? Vyskúšajte super hry na Pauzička.sk

Viac o téme: Michaela Čobejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu