Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Potupa americkej hviezdy: Kedysi bola na vrchole a teraz... Ani o ňu nezakopnú!

Gwen Stefani Zobraziť galériu (6)
Gwen Stefani (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Predstavitelia spoločnosti Live Nation, ktorá stojí za koncertnou šnúrou americkej speváčky Gwen Stefani, údajne pred jej vystúpením ponúkali vstupenky zadarmo. Dôvodom mala byť nenaplnená kapacita Xfinity Center v Bostone, kde interpretka 12. júla odštartovala svoje turné. Na videu z koncertu, ktoré nakrútil americký blogger Perez Hilton, vidno mnoho prázdnych sedadiel.

Organizátori podľa jeho slov presunuli ľudí z trávnika bližšie k pódiu, aby aréna vyzerala plnšie. Pre malý záujem o vstupenky sa Live Nation už dva týždne pred koncertom rozhodla ponúkať štyri vstupenky za 40 dolárov (v prepočte približne 36 eur). Cena jedného lístka tak klesla z pôvodných 80 dolárov (v prepočte približne 72 eur) na 10 dolárov (v prepočte približne 9 eur).

Koncertnou šnúrou This Is What the Truth Feels Like Tour 46-ročná speváčka propaguje svoj tretí sólový štúdiový album This Is What the Truth Feels Like (2016). Turné pozostáva z 28 koncertov v USA a Kanade. Gwen Renée Stefani pôsobí od roku 1986 aj v skupine No Doubt. S formáciou vydala nahrávky No Doubt (1992), The Beacon Street Collection (1995), Tragic Kingdom (1995), Return Of Saturn (2000), Rock Steady (2001) a Push And Shove (2012). Na konte má aj sólové albumy Love. Angel. Music. Baby. (2004), The Sweet Escape (2006) a spomínaný This Is What The Truth Feels Like. Ako herečka sa predstavila v komédii Zoolander (2001) či životopisnej dráme Letec (2004). 

Viac o téme: VstupenkyGwen Stefani
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu