Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Krásna Slovenka, ktorá porodila deti mafiánovi: Opäť v spoločnosti... a poriadne luxusne!

Adriana Pospíšilová Zobraziť galériu (4)
Adriana Pospíšilová (Zdroj: Foto: Archív, Facebook, TASR)

BRATISLAVA - Padne vám sánka! Adriana Pospíšilová (32) sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2003 ako víťazka súťaže krásy. Po nevydarenom vzťahu s neslávne známym partnerom Jurajom Ondrejčákom (39) sa však stiahla z očí verejnosti. Nepríjemnú životnú skúsenosť sa ale kráska rozhodla raz a navždy uzatvoriť a po čase sa v plnej paráde medzi slovenskou smotánkou objavila znova. Pred pár dňami sa totiž ukázala na módnej prehliadke v Bratislave, kde všetkých prítomných ohúrila luxusným doplnkom, ktorého cena sa šplhá k pekne závratnej sume!

O krušné chvíle v živote niekdajšej missky Adriany Pospíšilovej sa postaral jej bývalý partner a otec dvojičiek Juraj Ondrejčák alias Piťo. Ten bol hlavnou príčinou toho, že sa v ich rodinnom dome odohral doslova akčný trhák. Na vlastnej koži totiž plavovláska okúsila policajnú raziu, ktorá prišla zadržať práve jej vtedajšieho priateľa. Opletačky so zákonom sa u neho nakoniec vyhrotili odsúdením. Pre túto zahanbujúcu skúsenosť sa Pospíšilová stiahla na istý čas do úzadia.


Prekliatie známych žien: Chlapi s problémami so zákonom...Ďurianová v tom nie je sama!


V istom období ju teda v spoločnosti bolo vídať zriedkavo, no keď sa niekde objavila, ihneď pútala pohľady prítomných. A nebolo to inak ani pred pár dňami, keď sa v plnej kráse ukázala na módnej šou, ktorá sa konala na nábreží Dunaja v Bratislave.

Tam prišla Adriana nahodená v ležérnom modeli, ktorý pozostával z čierneho topu a voľnejších nohavíc rovnakej farby. Outfit ale oživila poriadne prepychovým doplnkom - kabelkou svetoznámej prestížnej značky. Za tento doplnok bývalá miska vysolila 2000 Eur. O tom sa bežným ženám ani nesníva...

Miss Slovensko 2003 Adriana Pospíšilová sa na módnej šou predviedla s luxusnou kabelkou, za ktorú zacvakala hriešne mastnú sumičku.
Zobraziť galériu (4)
Miss Slovensko 2003 Adriana Pospíšilová sa na módnej šou predviedla s luxusnou kabelkou, za ktorú zacvakala hriešne mastnú sumičku.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Adriana Pospíšilová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu