Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nový MILENEC slovenskej krásky: Milovala mafiána, teraz má v posteli Taliana!

Adriana Pospíšilová je krásna žena. Zobraziť galériu (7)
Adriana Pospíšilová je krásna žena. (Zdroj: Instagram AP)

BRATISLAVA - Svoju lásku prestali skrývať! Adriana Pospíšilová (37), ktorá v roku 2003 vyhrala súťaž krásy, sa do povedmia verejnosti vryla aj vďaka vzťahu s mafiánskym bossom Jurajom Ondrejčákom, známym pod prezývkou Piťo. Dvojica má spolu dve dcérky - dvojičky. V uplynulých rokoch bolo jej meno spájané aj s inými chlapmi... Aktuálne ale jej srdce patrí mužovi, ktorý je Slovákom dobre známy.

Adriana Pospíšilová po víťazstve v súťaži krásy Miss Slovensko 2003 pôsobila ako rosnička na obrazovkách Televízie Joj. Krásna plavovláska padla do oka Jurajovi Ondrejčákovi, ktorému porodila dvojičky. Idylku však v novembri 2011 narušil zásah kukláčov, ktorí bossa bratislavského podsvetia zadržali. Piťo je za mrežami a hoci bola Adriana spočiatku odhodlaná na neho čakať, neskôr si uvedomila, že bude lepšie túto svoju životnú kapitolu uzavrieť. 

S mafiánskym bossom Jurajom Ondrejčákom, alias Piťom, má Adriana dve dcérky.
Zobraziť galériu (7)
S mafiánskym bossom Jurajom Ondrejčákom, alias Piťom, má Adriana dve dcérky.  (Zdroj: Foto: topky.sk)
 

Krásna misska na lásku nezanevrela. V médiách bolo jej meno spájané s viacerými mužmi. A motýle v bruchu a zamilovanosť pociťuje aj teraz. Jej aktuálnym milencom je taliansky šéfkuchár Andrea Ena, ktorý je Slovákom dobre známy. Okrem toho, že na Slovensku vlastní dve reštaurácie, objavuje sa aj v markizáckom Teleráne a Dámskom klube na RTVS. 

FOTO: Adriana Pospíšilová a Andrea Ena potvrdili svoj vzťah touto fotkou. 

Dvojica potvrdila svoj vzťah na sociálnej sieti Instagram. Obaja tam zverejnili spoločnú fotku s výstižným popisom - „Všetko, čo potrebuješ, je láska.” Priatelia oboch zahrnuli nadšenými reakciami a gratuláciami. Komentár pridala aj manželka tanečníka Mateja Chrena - Linda Chrenová Čongrády. „Ako žiariš! Skoro mi praskol displej. Teším sa s tebou, Adi,” napísala vdova po údajnom mafiánskom bossovi Petrovi Čongrádym, ktorý bol v roku 2004 zastrelený na ulici počas bieleho dňa.   

Zaľúbenci Adriana a Andrea si aktuálne užívajú spoločnú dovolenku v Taliansku. Nechajme sa prekvapiť, ako sa ich vzťah bude vyvíjať. Ena v minulosti randil už aj s inou krásnou Slovenkou –finalistkou Miss Universe SR a módnou návrhárkou Martinou Grešovou. 

Viac o téme: Adriana PospíšilováAndrea Ena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu