Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ďalšia tajná svadba v slovenskom šoubiznise? Pozrite, kto nosí obrúčku!

Známy herec začal nosiť prsteň pripomínajúci obrúčku. Zobraziť galériu (5)
Známy herec začal nosiť prsteň pripomínajúci obrúčku.

BRATISLAVA - Ďalší sobáš v tichosti?!! V poslednom čase sú v slovenskom šoubiznise v kurze tajné svadby známych ľudí, o ktorých vie len malý okruh ľudí. Najnovšie sa zdá, že manželmi sa stali už aj herci Zuzana Kanócz (36) a Juraj Loj (33). Hviezda Búrlivého vína sa totiž v poslednom čase objavuje v spoločnosti s obrúčkou na prste. A bola dobre viditeľná aj v stredajšej Chart Show.

Zuzana Kanócz sa už dlhší čas v spoločnosti neobjavuje. Minulý rok sa totiž stala dvojnásobnou mamičkou – k synovi Lucasovi pribudla dcérka Izabella. Otcom je herec Juraj Loj, známy z markizáckeho Búrlivého vína.

A práve seriálový doktor sa postaral o to, že sa najnovšie špekuluje o vážnom kroku v ich živote. Vyzerá to totiž tak, že Kanócz a Loj sú už manželmi. Ako si všimol portál vipstory.sk, v poslednom období chodí do spoločnosti s obrúčkou na ruke. Videli sme ju aj v stredajšej Chart Show. 

Topky.sk sa pokúšali so Zuzanou skontaktovať. Na našu otázku, kedy svadba prebehla, ale niekoľko hodín nereagovala. Nakoniec ju poprela. „Asi vás sklamem. Svadba nebola, nie je to obrúčka,” uviedla Zuzana. 

Zaujímavé ale je, že podobným spôsobom sa nedávno prezradil na obrazovkách herec Peter Brajerčík. Následne s kolegyňou Ivanou Kuxovou priznali, že sa pred niekoľkými mesiacmi naozaj vzali. 

Viac o téme: Juraj LojZuzana Kanócz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu