Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Divoký striptíz moderátorky rannej šou: Nahá pred televíznymi kamerami!

Marta Ondráčková predviedla v seriáli zvodný striptíz. Zobraziť galériu (7)
Marta Ondráčková predviedla v seriáli zvodný striptíz. (Zdroj: Česká televize/jirkazz.gzk.cz)

PRAHA - Odhodila zábrany a poriadne to roztočila! Marta Ondráčková (33) patrí u našich západných susedov k známym tváram. Pred pár rokmi sa totiž na televíznych obrazovkách objavovala ako moderátorka rannej šou Snídaně s Novou. Aktuálne sa tmavovláska Čechom pripomína opäť - tentokrát hereckým počinom v krimiseriáli Rapl. Tým, čo tam predviedla, však mnohých doslova vyrazila dych. Pred kamerami sa totiž ukázala hore bez a predviedla divoký striptíz.

Naši západní susedia majú medzi moderátorkami teda poriadne divožienky! Dôkazom je aj niekdajšia tvár rannej šou Snídaně s Novou Marta Ondráčková. Tá sa najnovšie českým divákom pripomenula v úlohe herečky... No a svojím „umeleckým“ počinom mnohým doslova vyrazila dych.

V seriáli Rapl na obrazovkách verejnoprávnej Českej televízie sa totiž necudná kráska objavila nielen hore bez, ale predviedla aj poriadne strhujúci striptíz. V ružovej košeli, ktorú si pomaly vyzliekala, a v miniatúrnej sukni, spod ktorej jej trčali čipkované podväzky, predviedla bývalá TV hviezda erotické divadielko, ktoré rozpálilo nejedného muža. 

Zaujímavosťou pritom je, že scény českej moderátorky mala pôvodne stvárniť žena od fachu, ale tá sa paradoxne odmietla odhaliť. „Mali sme vybratú profesionálnu striptérku. Lenže sa odmietla vyzliecť, tak sme najali herečku,“ prezradil pre denník Aha! režisér Jan Pachl. 

Pre tvorcov tak bola Marta dokonca prínosom - nielen, že nemala problém s nahotou, ale navyše bola schopná povedať aj nejaký text. „Ten sme jej museli dopisovať, aby jej scéna nebola len o tom, že ukáže prsia. Ale klobúk dole, nemala žiadny problém s nahotou a tanec vyšvihla lepšie než akákoľvek profesionálka,“ dodal režisér.

Marta Ondráčková s nahými scénami nemala najmenší problém. Striptíz predviedla ako profesionálka.
Zobraziť galériu (7)
Marta Ondráčková s nahými scénami nemala najmenší problém. Striptíz predviedla ako profesionálka.  (Zdroj: Česká televize/jirkazz.gzk.cz)

Viac o téme: Marta Ondráčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu