Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Papp po šokujúcom rozchode s manželkou ukázal novú frajerku: Toto je ona!

Robo Papp Zobraziť galériu (8)
Robo Papp

BRATISLAVA – Už sa neskrývajú! Spevák Robo Papp (33) topkám koncom septembra priznal, že po pätnástich rokoch vzťahu, z toho deviatich manželských, sa mu rozpadol vzťah s dcérou známeho hudobníka Laca Lučeniča (62) Evou (39). Hoci vtedy tvrdil, že za ich rozchodom nie je nikto tretí, 6 mesiacov po rozchode sa ukázal v spoločnosti so záhadnou blondínkou. Topky.sk zistili, že ide o jeho novú priateľku.

Opäť zadaný! Spevák Robo Papp v septembri minulého roka šokoval svojich fanúšikov priznaním, že jeho navonok idylický vzťah s Evou Lučeničovou, s ktorou má dcérku Isabellu (5), po 15 rokoch stroskotal. Hoci sa prirodzene špekulovalo o rozvode, hudobník to poprel. „Môžeme vám potvrdiť, že sa rozchádzame, zatiaľ nie rozvádzame,“ povedal v tom čase pre topky.sk spevák, ktorý nechcel konkretizovať dôvod ich rozchodu. Tvrdil však, že za ním nie je tretia osoba.


Šokujúci krach celebritného manželstva: Po smrti sestry ďalšia rana pre Lučeničovu dcéru!


No v stredu podvečer sa objavil v bratislavskom nákupnom centre na otvorení predajne istej známej značky a nebol sám. Pol roka po tom, ako sa verejnosť dozvedela, že už nežije s rodinou v jednej domácnosti, vyrazil do spoločnosti so ženou. Po jeho boku stála zatiaľ neznáma blondínka. 

Preto nás zaujímalo, či slečna, ktorá ho sprevádzala, je jeho nová priateľka. „Áno, prišiel som spoločne s novou priateľkou,“ priznal bez okolkov Papp, od ktorého sme sa snažili zistiť o jeho novej láske aj niečo viac. A tiež, ako a kedy sa dali dokopy. O jeho novej známosti sa totiž v kuloároch šoubiznisu hovorilo už dlhšie. 

„Nechcem prezrádzať takéto veci, ale neskrývame sa, chodíme spolu takto verejne,“ odvetil spevák, ktorý nám nakoniec prezradil aspoň meno svojej polovičky. „Volá sa Nicol,“ uviedol na záver rozhovoru spevák. Nechajme sa prekvapiť, ako sa bude ich vzťah vyvíjať a či sa budú spolu na verejných podujatiach objavovať častejšie. 

Spevák Robo Papp prišiel na akciu s novou priateľkou Nicol.
Zobraziť galériu (8)
Spevák Robo Papp prišiel na akciu s novou priateľkou Nicol.

Viac o téme: Robo Papp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu