Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Veľké pochybnosti Kataríny Brychtovej: Čo keď sme urobili chybu?!

Katarína Brychtová Zobraziť galériu (5)
Katarína Brychtová (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Katarína Brychtová (48) prostredníctvom Pošty pre teba dlhé roky spájala ľudí. A v podobnom duchu sa nesie aj jej aktuálna relácia Nečakané stretnutia. V dnešnej časti po dlhých 38 rokoch po prvýkrát zoznámi adoptovanú dcéru s biologickou mamou. No ešte krátko pred ich stretnutím moderátorke nebolo všetko jedno... Brunetka sa totiž bála, že našli nesprávnu osobu.

Najprv Pošta pre teba, teraz Nečakané stretnutia. Kataríne Brychtovej na televíznych obrazovkách už prakticky prischla funkcia akejsi urovnávačky medziľudských vzťahov. Veď vďaka nej sa pred kamerami uzmierili už viacerí Slováci, po rokoch sa stretli stratení príbuzní či priatelia. 

A dnes večer čaká moderátorku jeden z najsilnejších príbehov, aké doposiaľ v relácii mali. Po dlhých 38 rokoch sa jej totiž podarilo vybaviť stretnutie dcéry, ktorá celý život ani len netušila, že bola ako batoľa adoptovaná, s jej biologickou mamou. Krásne chvíle však na moment prerušili pochybnosti. 

Ako totiž moderátorka prezradila, krátko pred zoznámením matky s dcérou zapochybovala, či našli skutočne správnu osobu. „Bola som trochu na pochybách, lebo keď som robila rozhovor s tou mamou, tak vlastne ona stále nepripúšťala to, že mala dieťa. Keď som sa to snažila zistiť, tak ona sa stále tvárila, že žiadne deti nemá a dokonca ja som trochu tak aj zapochybovala, či sme našli tú správnu osobu, v tej chvíli,“ prezradila pre Topky.sk Brychtová. 

„No ale potom, ako som jej začala čítať list od dcéry, tak som vedela, že je to tam, lebo to bola veľmi silná reakcia z jej strany. Ona ako keby to, že má dcéru, vytesnila, vôbec ako keby sa k tomu nevracala, aspoň tak nám o tom potom hovorila. A bola to pecka, akože fakt. Veľmi zaujímavý príbeh,“ netajila svoje prekvapenie Katarína. Celý príbeh si môžete pozrieť dnes o 20:25 na RTVS. 

Viac o téme: Katarína BrychtováNečakané stretnutia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu