Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Wanda Hrycová predáva byt: Pozrite, za čo pýta 240 tisíc eur!

Wanda Hrycová Zobraziť galériu (10)
Wanda Hrycová

BRATISLAVA - Producentka Wanda Hrycová (37) je vydatá už 4 roky, no až teraz predáva byt, ktorý mala ako slobodná. V ponuke realitnej kancelárie je toto dvojizbové bývanie za 240 tisíc eur. Môže za to samozrejme aj lukratívna lokalita. Pozrite, ako to vyzerá dnu.

Dcéra herca Andyho Hryca, Wanda Hrycová, je vydatá a má dve deti. Svadba sa konala už pred štyrmi rokmi, v októbri 2011. No až teraz producentka predáva svoj dievčenský byt. 

Ten pozostáva z dvoch izieb a má rozlohu 79m². A stojí parádnych 240 tisíc eur. Aspoň za takú cenu sa aktuálne nachádza v ponuke realitnej kancelárie. Môže za to naozaj lukratívne miestečko, kde je umiestnený. Nachádza sa totiž pod Bratislavským hradom. „Naozaj jedinečný kúsok, kto ho videl a zažil, potvrdí,” snaží sa zaujať potenciálnych kupcov Wanda na sociálnej sieti. 

Podľa inzerátu je z obývačky aj spálne unikátny výhľad na zeleň hradného kopca a z oboch izieb je zároveň aj východ na priestrannú terasu. Bývanie je vraj vhodné pre náročných záujemcov. Pozrite si FOTO v našej galérii

Viac o téme: Wanda Hrycová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu