Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Wanda Hrycová predviedla parádnu postavičku: To je ale kočka!

Wanda Adamík Hrycová Zobraziť galériu (5)
Wanda Adamík Hrycová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Takto úžasne schudla! Trojnásobná mama Wanda Adamík Hrycová (40) síce nikdy nepatrila medzi vychrtliny, no po svojom poslednom pôrode dokázala, že aj ona dokáže na sebe zamakať a dostať sa do formy. Dnes sa totiž môže pýšiť takouto parádnou postavičkou!

Vo februári tohto roka sa stala Wanda Adamík Hrycová už trojnásobnou mamou. K jej dvom synom Vadimovi a Artemovi pribudol totiž ďalší chlapček, ktorého pomenovala rovnako netradične – Nazar. A hoci od jej posledného pôrodu ubehlo len pár mesiacov, známa producentka sa už dnes môže pýšiť priam obdivuhodným vzhľadom.


Wanda Hrycová parádne schudla: Toto je jej recept!


Svoju skvelú fyzickú kondičku potvrdila na nedávnej premiére filmu Mečiar, na ktorej sa objavila po boku manžela Mareka Adamíka. Blondínka prišla oblečená v elegantnom kostýme, ktorý veľmi vkusne zvýraznil jej schudnutú postavičku.

„Stojí ma to dosť veľa námahy a sebazaprenia. Je za tým odriekanie, tréning 3-krát do týždňa... a makám. Ja naozaj posledné mesiace jem len šaláty, pijem len smoothie, jem chia semiačka, mäsko a syry. Snažím sa,“ prezradila nám tajomstvo svojho parádneho výzoru Hrycová. No a my musíme uznať, že sa jej to darí naozaj ukážkovo. Veď presvedčte sa napokon sami!

Producentka Wanda Adamík Hrycová po pôrode parádne schudla. Dnes sa môže pýšiť takouto obdivuhodnou figúrou.
Zobraziť galériu (5)
Producentka Wanda Adamík Hrycová po pôrode parádne schudla. Dnes sa môže pýšiť takouto obdivuhodnou figúrou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Wanda Hrycová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu