Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Konverzácia Kollára s jeho ex Rezešovou: Narážky na jeho plodnosť!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - O Borisovi Kollárovi (50) je známe, že má naozaj veľa detí. Zároveň sa snaží ale pomáhať aj mnohým ďalším. Práve v tejto súvislosti sa mu na Facebooku ozvala jeho bývalá partnerka Linda Rezešová (36). Boh mu podľa nej opláca jeho dobré činy plodnosťou. A boháč vzápätí zaľutoval, že nestihol mať dieťa aj s brunetkou, ktorá je podľa všetkého v USA stále jeho právoplatnou manželkou.

Linda Rezešová bude mať navždy výnimočné miesto medzi ženami Borisa Kollára. Ako jediná ho totiž dostala pred oltár – brali sa v USA a svoje manželstvo na Slovensku nikdy nelegalizovali. 

Ale zdá sa, že sú stále v kontakte a nemajú problém sa spolu porozprávať. Svedčí o tom aj brunetkina správa, ktorú poslala svojmu ex ako reakciu na to, že v živote pomáha aj iným deťom ako svojim. „Boris, ja som vždy vravela, že keď ide o deti, máš obrovské srdce. Klobúk dole, držím ti palce. Pán Boh ti to vracia na tvojej plodnosti,” napísala Linda. A boháč si neodpustil reakciu: „Ale ty si mi utiekla. Mala si na mále.” 

Konverzácia Lindy Rezešovej a Borisa Kollára
Zobraziť galériu (5)
Konverzácia Lindy Rezešovej a Borisa Kollára

Viac o téme: Boris KollárLinda Rezešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu