Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Doteraz nepriznané dieťa Borisa Kollára: Tajil ho dva roky!

Boris Kollár Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár (Zdroj: SITA, Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Ukázal ďalšie dieťa! Boris Kollár (50) pred niekoľkými mesiacmi priznal, že má deväť potomkov - zahrnul tam aj tých, ku ktorým sa dovtedy nehlásil. To znamená syna s Paulou Simoes aj dcérku s Monikou Ostrihoňovou. A kým čokoládovú krásku sme nedávno pristihli aj s malým Christianom v uliciach hlavného mesta, druhá spomínaná ratolesť bola dva roky prísne utajovaná. Akého anjelika má v rodine, ukázal až teraz samotný multiotecko.

Poriadne prekvapil! Boris Kollár v nedeľu na sociálnej sieti zverejnil fotografie svojich potomkov. Po prvý raz ukázal fanúšikom syna Christiana, ktorého sa nedávno podarila Topkám nafotiť aj s jeho mamou Paulou Simoes

Doteraz nepriznané dieťa Borisa
Zobraziť galériu (5)

Oveľa viac však zaujalo dievčatko, ktoré doteraz verejnosť ešte nikdy nevidela. „Malá Zaira a už stačí, lebo mám pocit, že som to s tými deťmi prehnal,” napísal Kollár k záberu blonďavej dcérky s veľkými očami. 

Na prvý pohľad to pôsobilo, akoby podnikateľ ukázal svoje desiate dieťa. Pri zvážení veku dievčatka a pri pohľade na jej snímku sme však prišli k záveru, že ide o dobre utajovaného potomka s mamičkou číslo 7, Monikou Ostrihoňovou. Hovorilo sa síce, že sa volá Sára, meno Zaira však nie je príliš odlišné a ľahko mohlo prísť k zámene.

A túto domnienku nám nakoniec potvrdil aj samotný Boris. „Zaira je moja s Monikou,” prezradil pre Topky.sk po prvý raz. V podstate dva roky sa k nej mutliotecko nepriznával a nezverejňoval jej fotografie. Údajne si to neželala mama dievčatka. 

Doteraz nepriznané dieťa Borisa
Zobraziť galériu (5)

 

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu