Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena, ktorá pobláznila Slovensko: Toto sú jej NAHÉ fotky!

Mišena Galová Zobraziť galériu (5)
Mišena Galová (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA/POPRAD - Pred dvomi rokmi v lete pobláznil celé Slovensko videoklip k piesni Happy, ktorý vznikol vo Vysokých Tatrách. Jeho najväčšou hviezdou bola jednoznačne sympatická tmavovláska v úsporných plavkách a s lyžiarskou prilbou na hlave. No slečna s menom Mišena Galová v týchto chvíľach púta pozornosť opäť. Tentokrát však v oveľa pikantnejšej súvislosti - na verejnosť sa totiž dostali jej úplne nahé fotky.

„Slovenský videoklip“ k piesni Happy od Pharrella Williamsa vyvolal pred dvomi rokmi na internete hotový ošiaľ. Zábery z Vysokých Tatier zaujali nielen u nás, ale aj v zahraničí.


Celosvetová mánia dorazila aj k nám: Sexi baby s vrtiacimi zadočkami rozpálili Tatry!


No mužských divákov viac ako pohľad na zasnežené štíty našich veľhôr tešili scénky so sexi tmavovláskou. Tá sa totiž zvodne vlnila oblečená len v úsporných bikinách a s lyžiarskou prilbou na hlave.


Slovenka, z ktorej padol na zadok celý svet: Sexica z klipu Happy ukázala super telo v bikinách!


Reč je o rodáčke spod Tatier Mišene Galovej. A ticho o nej nie je ani dva roky po natáčaní. Najnovšie však kráska púta pozornosť v oveľa pikantnejšej súvislosti. Na portáli Dailymale.sk sa totiž v týchto dňoch objavil odkaz na jej poriadne pikantné fotky. Tmavovláska je na nich úplne nahá. Hore aj dole bez... No skrátka, ukázala úplne všetko. 

Páni, ktorým doposiaľ tiekli slinky nad jej zábermi v plavkách, odteraz už veľa fantázie nepotrebujú. Všetko, čo bolo doposiaľ vo videoklipe k piesni Happy skryté, je totiž teraz odhalené. Veď pozrite sami!

Mišena Galová sa objavila na istej stránke pre dospelých, na ktorej odhalila celé svoje telo.
Zobraziť galériu (5)
Mišena Galová sa objavila na istej stránke pre dospelých, na ktorej odhalila celé svoje telo.  (Zdroj: primecurves.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu