Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nevera! Česko-slovenská legenda podviedla manželku!

Michal David Zobraziť galériu (4)
Michal David (Zdroj: Blesk.cz)

PRAHA - Hudobník Michal David (55) patril pred rokmi k obrovským česko-slovenským hviezdam. Vydával jeden hit za druhým, písal piesne k filmom, koncertoval... A fanúšičky sa mu doslova hádzali k nohám. Celých 32 rokov ho však verejnosť pozná ako vzorného manžela. Ako však sám priznal, nie je to celkom tak. Svoju polovičku totiž za roky spoločného života niekoľkokrát podviedol... A práve so svojimi obdivovateľkami.

Na celom Slovenku, ani v Česku nie je azda žiaden človek, ktorý by nepoznal aspoň jednu pesničku od Michala Davida. Veď jeho hity sa pred rokmi ozývali snáď odvšadiaľ – z diskoték, zábav, filmov... Všade zneli piesne českého hudobníka. Niet preto divu, že sa mu fanúšičky doslova hádzali k nohám.

Aj napriek tomu bol však legendárny Čech celú svoju kariéru vnímaný ako vzorný a milujúci manžel. No ako sa teraz ukázalo, nie je to úplne tak. David totiž pre český portál Blesk.cz priznal, že svojej polovičke bol počas manželstva niekoľkokrát neverný.

Jeho posteľou vraj prešlo niekoľko fanúšičiek a dokonca aj v čase, keď bol už roky ženatý. „Manželka bola vždy na prvom mieste, no to, či som bol verný, tak to samozrejme potvrdiť nemôžem stopercentne. Ona to dokonca aj vie,“ prekvapuje hitmaker. „Bol jeden čas, keď sme si nejak nerozumeli, takže nehovorím, že som jej nebol verný, ale skôr to bolo otázkou toho, že tam bolo nejaké domáce nedorozumenie, také tie krízy manželské, ktoré samozrejme čas od času prišli,“ vysvetlil hudobník. 

No teraz je vraj už všetko inak a vo vzťahu s jeho manželkou je všetko v absolútnom poriadku. „Ale keby som vám povedal, že som jej absolútne stopercentne verný celý život, tak by som klamal,“ priznal Michal David, ktorý napriek tomu všetkému nikdy neuvažoval, že by kvôli niektorej zo svojich obdivovateliek svoju lásku opustil. „Nie, ja nie som ten typ. Svoju manželku milujem, milujem svoju rodinu a toto sa žiadnej nepodarilo,“ povedal známy Čech.

Viac o téme: Michal David
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu