Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezda televízie Joj je na smiech: Pozrite, ako perlí!

Vilo Habo Zobraziť galériu (4)
Vilo Habo

BRATISLAVA – Strápnil sa! Divácky miláčik Vilo Habo, ktorý sa do povedomia divákov dostal vďaka účinkovaniu v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja, nedávno opäť na seba upútal pozornosť. V jednom z rozhovorov pre televíziu Joj totiž vypustil z úst poriadny nezmysel a fanúšikom je teraz na smiech.

Toto mu nevyšlo! Po takmer tridsiatich častiach skončil koncom januára v jojkárskej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja jedna z najvýraznejších a z najobľúbenejších postáv vôbec. Reč je o Vilovi Habovi, ktorý na Jojke najskôr súťažil so synom Dávidom a neskôr sa do hry vrátil s dvojčaťom Petrom. Ľudia ich milovali nielen kvôli kuchárskemu umeniu, ale aj kvôli množstvu vtipných hlášok a temperamentu.

Nedávno dokonca Vilo Habo pokrstil aj svoju knižnú prvotinu, s ktorou sa už stihol pochváliť aj verejnosti. „Máme novú knihu, ktorú sme nedávno úspešne pokrstili. To, že sa nám život otočil o 360 stupňov, tak to asi nemusím nikomu vysvetľovať. Naozaj sa otočil iným smerom, ako sme si ho žili predtým,” prezradil pre TV JOJ Vilo Habo, ktorý sa týmto výrokom poriadne pred fanúšikmi strápnil.

Zrejme si vôbec neuvedomil, že z úst vypustil poriadny nezmysel a život sa mu neotočil o 360 stupňov, ale iba o 180 stupňov. Týmto slovným prešľapom sa tak pridal k nemenej známym kolegyniam. Takto perlili už bývalá účastníčka šou Hotel Paradise Zuzana Plačková, modelka  Zita Galgóciová, či istá markizácka moderátorka v priamom prenose v Teleráne.

Viac o téme: Moja mama varí lepšie ako tvoja
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu