Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Riaditeľ Jojky sa chváli pred celým Slovenskom: Konkurencia, môžeš si brať príklad!

Marcel Grega Zobraziť galériu (5)
Marcel Grega

BRATISLAVA - Jojka od minulého roka vysiela na svojich obrazovkách reláciu o varení Moja mama varí lepšie ako tvoja. Projekt oslovil obrovské množstvo divákov, ktorí si pravidelne sadajú k televíznym obrazovkám. A najnovšie program pod vedením televízie z Koliby zaznamenáva ďalší úspech - pochválil sa ním na Facebooku priamo riaditeľ Marcel Grega (37). Konkurencia si môže brať príklad!

Keď minulý rok nasadila Jojka do vysielania šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, mnohí boli voči nej skeptickí. Napokon si však projekt našiel obrovské množstvo skalných divákov, ktorí si dodnes nenechajú ujsť ani jednu epizódu.

A najnovšie sa môže relácia tešiť ďalšiemu úspechu... Dokonca rovno zo zahraničia. Pochválil sa ním na sociálnej sieti Facebook priamo riaditeľ z Koliby - ako píše, jeho televízia je vraj najlepšia na svete.

Aspoň čo sa tvorby relácie týka. Výroba Mojej mamy totiž Jojke vyšla natoľko, že si z toho môže brať príklad nielen konkurencia u nás, ale aj v zahraničí. Doslova - veď majitelia licencie posielajú tvorcov z rôznych kútov sveta, aby sa prišli pozrieť na Slovensko, ako sa to robí. 

„Formát Moja mama varí lepšie ako tvoja sa podaril TV JOJ spracovať najlepšie na svete, vďaka čomu sa k nám do štúdia na Kolibe prichádzajú inšpirovať tvorcovia z celého sveta,“ napísal na svoju oficiálnu stránku na sociálnej sieti generálny riaditeľ Marcel Grega. Tak, tomu sa teda hovorí super úspech!

Marcel Grega sa na sociálnej sieti pochválil úspechom relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja.
Zobraziť galériu (5)
Marcel Grega sa na sociálnej sieti pochválil úspechom relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja.  (Zdroj: Facebook M.G.)

Viac o téme: Tv JojMarcel Grega
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu