Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Divákom po páde v štúdiu Jojky stuhla krv v žilách: Zábava sa zmenila na horor!

Vystrašený moderátor Junior. Zobraziť galériu (9)
Vystrašený moderátor Junior.

BRATISLAVA – Všetkých to vystrašilo na smrť! Včera podvečer divákom obľúbenej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, stuhla krv v žilách, keď jedna z účastníčok relácie sa pri varení nešťastne pošmykla v štúdiu televízie a hrôzostrašne spadla na zem. Koniec zábavy nastal tak v zlomku sekundy!

Všetci ostali poriadne vystrašení! V stredajšej premiérovej časti kuchárskej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, sa objavili aj sympatická Eva s dcérou Sabínou z Hornej Nitry. Hoci dievčatá išli variť ako druhé v poradí a Sabína sa nevedela dočkať výberu potravín, jej nedočkavosť sa jej nakoniec vypomstila. 22-ročná slečna vyštartovala pre ingrediencie poriadne svižným krokom. Zatavila sa až vo chvíli, kedy sa pri linke nečakane pošmykla a nasledoval hrôzostrašný pád na zem. Na záberoch bolo vidieť, že dievčina padla nielen na chrbát, ale i na hlavu.

Zaskočení a vystrašení ostali nielen diváci pri televíznych obrazovkách, ale aj moderátor Milan Junior Zimnýkoval a mama súťažiacej. No v neposlednom rade aj samotná ryšavka, ktorá po páde ostala nehybne ležať. „Žiješ? Si ok?“ spytoval sa ihneď Junior Sabíny, ktorá nevládala ani poriadne odpovedať. „Chudera, už aj spadla. Ja som hovoril, že sa šmýka,“ okomentovali situáciu ich súperi.

Moderátor tak ihneď zavolal zdravotníka, ktorý mladú súťažiacu prezrel. „Kríže, bolí ma presne tam,“ povedala Sabína, ktorá sa následne sama postavila na nohy a poutierala si vyhŕknuté slzy. Našťastie sa ryšavke nič vážne nestalo, zrejme ju udrel iba mikroport, ktorý mala na chrbte pripevnený. Pri tomto nepríjemnom zážitku sa najviac zrejme preľakla jej mamina, ktorá priznala pred kamerami, že v momente celý recept zabudla. Keď videla, že dcéra je v poriadku s humorom zahlásila: „Si mala rovno povedať, že sa ti nechce variť. Bože, robíš stresy.“

Nakoniec štáb poriadne vyutieral podlahu a upravil aj uplakanú súťažiacu, ktorá chcela na obraze vyzerať dobre. Keďže mladá kuchárka bola v poriadku a v šou chcela pokračovať, výber ingrediencií si zopakovali ešte raz. Tentokrát už bez pádu či iných nehôd dovarili do úspešného konca. V šou nakoniec pokračujú obe rodiny, keďže šéfkuchár rozhodol, že ich jedlá boli rovnako chutné.

Súťažiaca Sabína sa pošmykla a spadla na zem. Ošetriť ju prišiel zdravotník.
Zobraziť galériu (9)
Súťažiaca Sabína sa pošmykla a spadla na zem. Ošetriť ju prišiel zdravotník.

Viac o téme: Moja mama varí lepšie ako tvoja
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu