Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TRAPAS v jojkárskej šou: HAHA, tak toto mu nevyšlo!

Šéfkuchár Martin Korbelič. Zobraziť galériu (4)
Šéfkuchár Martin Korbelič. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Šou Moja mama varí lepšie ako tvoja spríjemňuje divákom Jojky každý pracovný večer. Pri sporáku sa proti sebe stavajú vždy dve rodiny, ktoré si porovnávajú svoje zručnosti v kuchyni. A ich výtvor potom hodnotí skúsený šéfkuchár... No raz takmer nemal čo - Martinovi Korbeličovi sa totiž tanier zakliesnil v striebornom servírovacom zvone. Až tak, že kým sa mu ho odtiaľ podarilo dostať, poriadne sa zapotil. Pozrite si vtipné VIDEO jeho súboja s kuchynským náčiním!

Šou Moja mama varí lepšie ako tvoja sa v podvečernom čase zaradila medzi najsledovanejšie programy. Čoraz viac divákov si každý pracovný deň sadá pred televízne obrazovky, aby si vychutnali kulinársky súboj dvoch rodín. O víťazovi šou rozhoduje skúsený šéfkuchár. No a práve jeden z nich – Martin Korbelič – sa nedávno pred kamerami dostal do poriadne vtipnej situácie. 

Keď sa totiž chystal na ochutnávku jedného zo súťažných jedál, zvon, ktorý tanier zakrýval, sa od neho ani za svet nechcel oddeliť. Jedlo sa v striebornej pokrievke doslova zaseklo a skúsený kuchár mal čo robiť, aby ho odtiaľ dostal. Na pomoc mu musel dokonca dobehnúť aj asistent zo zákulisia. No pohľad na tento súboj skutočne stojí za to. Pozrite si ho vo videu, ktoré spracoval moderátor šou Milan Junior Zimnýkoval.

Video: Korbeličov vtipný súboj so strieborným servírovacím zvonom. 

Trapas Moja mama varí lepšie ako tvoja

Viac o téme: Moja mama varí lepšie ako tvoja
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu