Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najťažšie moderovanie Kataríny Brychtovej: Plač pred kamerami!

Katarína Brychtová neudržala emócie a priamo pred kamerami sa rozplakala. Zobraziť galériu (4)
Katarína Brychtová neudržala emócie a priamo pred kamerami sa rozplakala. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Nezvládla to! Už takmer 12 rokov sa moderátorka Katarína Brychtová (48) prihovára divákom prostredníctvom relácií, ktoré približujú častokrát veľmi náročné osudy ľudí. Po Pošte pre teba uvádza v týchto dňoch projekt s názvom Nečakané stretnutia. Dnes večer štartuje na obrazovkách už druhá sezóna tejto šou. A práve moderovanie úvodnej časti bolo pre známu Slovenku poriadne náročné. Emotívny príbeh ju dojal natoľko, že sa pred kamerami rozplakala.

Katarína Brychtová bola dlhých 11 rokov neodmysliteľnou súčasťou Pošty pre teba. Začiatkom roka však relácia nadobro skončila a moderátorka presedlala na nový projekt verejnoprávnej RTVS – Nečakané stretnutia.


Koniec Pošty pre teba: Takto bude vyzerať Brychtovej nová šou!


Dnes večer na televíznych obrazovkách štartuje už druhá sezóna tejto šou. A práve moderovanie úvodnej epizódy novej série bolo pre ostrieľanú moderátorku azda najťažšie. Svedčí o tom jej emotívna reakcia priamo počas natáčania. 

Príbeh o Edkovi, ktorému v troch rokoch diagnostikovali mozgový nádor a dnes žije normálnym životom len vďaka obetavej starostlivosti svojej mamy, totiž Brychtovú dojal natoľko, že známa Slovenka neudržala pred kamerami slzy a rozplakala sa. 

Ako sama priznáva, takéto silné emócie v Pošte pre teba neprežívala. Nečakané stretnutia sú ešte intenzívnejšie. Sme u ľudí doma, v ich prostredí, takže sú častokrát ešte otvorenejší ako boli v štúdiu,“ priznala pre Topky.sk Katarína. „Tento príbeh bol naozaj silný, aj som si poplakala, ale spolu s Edkom sme sa aj veľa nasmiali. Obdivujem jeho mamu i jeho samého ako zvládli všetky náročné operácie,“ povedala nám moderátorka. Viac o bojovníkovi Edkovi si môžete pozrieť dnes večer na RTVS.

VIDEO: Príbeh o Edkovi Katarínu Brychtovú rozplakal. 

Brychtová -plač

Viac o téme: Katarína Brychtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu