Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďalšia potupa pre Sklovskú: Najtrápnejšie chvíle jej života!

Sisa Lelkes Sklovská Zobraziť galériu (5)
Sisa Lelkes Sklovská

BRATISLAVA - Schytala to od neho! Matej Sajfa Cifra (36) je Slovákom dobre známy - je vtipný, pohotový, no zároveň ho niekto môže vnímať aj ako arogantného a drzého človeka. Neraz si totiž bez servítky rypol do viacerých známych tvárí a často pri tom neodhadol hranice. Najnovšie sa pustil do speváčky Sisy Lelkes Sklovskej (50). Tej na svojom Instagrame pripomenul najtrápnejšie chvíle jej života.

Matej Sajfa Cifra je doslova chodiaca provokácia. Pravidelne sa totiž vyjadruje ku všetkému, čo sa v slovenskom šoubiznise deje, a neraz si kvôli tomu aj poriadne zavaril.

Veď azda každý má ešte v pamäti incident so Zdenou Studenkovou, ktorej sa musel za svoje slová verejne ospravedlniť. No zdá sa, že rádiový spíker je skrátka nepoučiteľný, lebo servítku pred ústa si stále nedáva.


Studenkovej praskli nervy: Sajfa čo si to dovoľuješ?!


Najnovšie to od neho verejne schytala speváčka Sisa Lelkes Sklovská. Tá totiž prekvapivo pozvánku na prestížny Ples v opere tento rok nedostala, hoci po minulé roky bola jeho neoddeliteľnou súčasťou. Naopak, Sajfa si honosnú udalosť užíval medzi ostatnými prominentnými hosťami. A absencia temperamentnej divy ním nezostala nepovšimnutá.

Na sociálnej sieti Instagram moderátor zverejnil príspevok, ktorým si rypol do Sisy, a rovno do toho najcitlivejšieho miesta. Pripomenul totiž najtrápnejšie chvíle jej života. „Na tohtoročnom Plese v opere žiaľ nebola Sisa Sklovská s Jurajom Lelkesom, a tak nemal kto Paulovi Youngovi vytrhnúť mikrofón počas vystúpenia,“ napísal provokatér ku svojej fotke s hviezdou honosného večera.

Cifra tak jasne narážal na Sklovskej minuloročné plesové ródeo, ktoré predviedla počas vystúpenia Ricka Astleyho. Tomu totiž vzala mikrofón z ruky a väčšinu skladby odspievala zaňho. Vyslúžila si tak kritiku a vražedné pohľady mnohých hostí a jeden nechápavý aj od samotného speváka. V kuloároch šoubiznisu sa navyše šepká, že práve toto malo byť skutočným dôvodom, prečo speváčka na zozname hostí Plesu v opere 2016 chýbala. No, Sisu určite nepoteší, že Sajfa sa v tejto záležitosti opäť povŕtal. 

Video z vystúpenia Ricka Astleyho za asistencie Sisy Sklovskej nájdete TU>> 

Viac o téme: Matej Sajfa CifraPles v opereSisa Lelkes Sklovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu