Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Slovenské divadlo žehlí prúser kvôli Sklovskej: Nie sme žiadny bordel!

Sisa Lelkes Sklovská Zobraziť galériu (5)
Sisa Lelkes Sklovská

BRATISLAVA - Trochu im zavarila! Sisa Lelkes Sklovská pred pár mesiacmi oslávila 50, no sexepílu má stále na rozdávanie. A myslia si to aj správcovia celosvetovej siete Facebook, ktorí vymazali jej zvodnú fotografiu zo stránky Novej scény. Vraj je zakázané zverejňovať takéto provokatívne snímky. Divadlo sa bráni tým, že ide o profil kultúrneho stánku a nie o nejaký bordel.

Sisa Lelkes Sklovská ide aktuálne z jedného muzikálu do druhého. Koncom minulého roka sme informovali, že najnovšie sa objaví v predstavení Madame de Pompadour, ku ktorému nafotila aj naozaj sexi záber určený na propagáciu. 


Nová FOTO Sisy Sklovskej: Je vážne SEXI!


Snímku vyprsenej Sisy v ultrakrátkej sukni a s nohami odetými do sieťovaných pančúch chcelo v týchto dňoch zverejniť aj divadlo Nová scéna na svojom facebookovom profile. Blíži sa totiž už premiéra muzikálu. Okamžite však zasiahli správcovia sociálnej siete. 

Fotografia bola vymazaná a divadlo dostalo oznámenie, že nemôže na svoj profil pridávať sexuálne vyzývavé a dráždivé zábery. Nová scéna sa samozrejme snaží dosiahnuť, aby plagát dostal povolenie na zverejnenie a argumentuje tým, že ide o divadlo, nie nejaký bordel (divadlo zverejnilo výzvu aj v angličtine, pre našich čitateľov predkladáme slovenskú verziu): 

Slovenské divadlo žehlí prúser
Zobraziť galériu (5)

Túto fotografiu Facebook zakázal.
Zobraziť galériu (5)
Túto fotografiu Facebook zakázal.  (Zdroj: Divadlo Nová scéna/Karol Hrebíček)

Viac o téme: Sisa Lelkes Sklovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu