Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Po skončení Plesu v opere: Kollár obskakoval Heringhovú, dámy s vykasanými sukňami!

Hostí pri odchode z plesu potrápili dážď a mokro všade naokolo. Zobraziť galériu (26)
Hostí pri odchode z plesu potrápili dážď a mokro všade naokolo.

BRATISLAVA - Hostia 16. Plesu v opere sa príjemne zabávali takmer celú noc zo soboty na nedeľu. Odchod z honosnej akcie im však pokazil dážď. Rozprávať by o tom mohli mnohé dámy, ktoré si museli dvíhať sukne, a tiež niektorí páni, čo podali svojim polovičkám pomocnú ruku. Najviac sa v tomto smere blysol podnikateľ Boris Kollár, ktorý úzkostlivo dbal o to, aby Andrea Heringhová odišla s nepoškvrnenými šatami.

Boris Kollár je stabilnou súčasťou Plesu v opere a už tradične sa tam po jeho boku objavuje Andrea Heringhová. Tá tento rok zvolila krásnu róbu s ornamentmi. 

Keďže jej šaty boli bledé, počasie pri odchode z historickej budovy ju naozaj nepotešilo. Brunetka sa však nemusela ničoho obávať, o všetko sa postaral jej partner. Boris totiž už v okamihu, ako prechádzali z vestibulu von, začal Andrei dvíhať sukňu. 

Dával poriadny pozor, aby šaty po luxusnom večere zostali bez poškvrny. Na rozdiel od iných džentlmenov však zašiel tak ďaleko, že sukňu si nemusela nosiť Heringhová, ale po celý čas čakania na odvoz aj pri prechádzaní k autu ju mal pevne v rukách podnikateľ. 

Iné dámy, ktorým sa nedostalo takéhoto servisu, si sukne dvíhali samé a niektoré poriadne vysoko. Pozrite sa v našej GALÉRII

Viac o téme: Boris KollárAndrea HeringhováPles v opere
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu