Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sklovskej bľabotanie na pódiu: Čo to povedala?!

Sisa Sklovská Zobraziť galériu (4)
Sisa Sklovská (Zdroj: Facebook S.S.)

BRATISLAVA - Speváčka Sisa Sklovská (50) v týchto dňoch žne v zahraničí obrovské úspechy. S muzikálom Madame de Pompadour zabodovala na svetovom festivale v Južnej Kórei. Jedna z troch cien, ktoré slovenské dielo získalo, sa ušla aj samotnej tmavovláske - dostala sošku za najlepší ženský herecký výkon. Keď si išla po ňu, postavila sa k mikrofónu a... Ehm, rozumiete jej niečo?!

Sisa Sklovská môže byť na seba a muzikál Madame de Pompadour, v ktorom účinkuje, právom hrdá. Na svetovom muzikálovom festivale v Južnej Kórei totiž slovenské dielo získalo v pondelok rovno tri ocenenia - cenu poroty za najlepšiu inscenáciu festivalu, Ján Mistrík si odniesol sošku za najlepší mužský herecký výkon vo vedľajšej úlohe a tmavovláska za najlepší ženský herecký výkon. 

Pre tú je to už druhý úspech na ďalekom východe – v minulosti tam zahviezdila s muzikálom Mata Hari. Pre svojich ázijských fanúšikov si preto prichystala malé prekvapenie. Keď si išla pre ocenenie, postavila sa k mikrofónu a doslova začala bľabotať... Teda, nám sa to tak môže zdať. Speváčka totiž na galavečere poďakovala v kórejčine za čo si od miestnych vyslúžila obrovský potlesk.

„Moje pocity teraz, po slávnostnom ceremoniáli, kde som predniesla ďakovnú reč v kórejčine, sú neopísateľné. Reakcia divákov neuveriteľná, som nesmierne šťastná a dojatá, že som v desaťročnej histórii tohto svetového festivalu zatiaľ ako jediná získala dvakrát cenu za najlepší ženský herecký výkon,“ povedala po zisku ceny šťastná Sklovská. 

Video: Sklovskej ďakovná reč v kórejčine.

Sisa Sklovká ďakovná reč v korejcine

Viac o téme: Sisa Sklovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu