Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šialenstvo na koncerte známeho Slováka: Vreskot, smiech i zúfalý plač!

Miro Jaroš Zobraziť galériu (10)
Miro Jaroš (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – To sa len tak nevidí! Pred pár dňami sa v našom hlavnom meste konal koncert, krst nového CD aj nového klipu speváka Mira Jaroša (38). Zrejme iba málokto by tipoval, že práve bývalý superstarista v hlavnom meste vyvolá doslova hotové šialenstvo. Jeho fanúšikovia po celý čas na akcii skákali, vrešťali a dokonca mnohí spustili zúfalý plač, po tom, čo zahlásil, že toto je posledná skladba...

Toto mu vyšlo! Bývalého finalistu prvej série speváckej šou Slovensko hľadá Superstar Mira Jaroša pozná snáď každý. A dokonca i tí najmenší, a to vďaka jeho tvorbe pre deti, ktorej sa venuje v posledných rokoch. Poučné pesničky, ktoré vychovávajú naše ratolesti, deti doslova milujú. A tak sa niet čo čudovať, že pred pár dňami jeho koncert v nákupnom centre vyvolal hotové šialenstvo. Kto tam nebol, neuverí...

Deti si jednoducho prišli doslova na svoje. Keď zbadali speváka v jeho povestnej žltej košeli a červenom motýliku, okamžite začali pišťať, skákať, radovať sa. Po poslednej pesničke dokonca mnohé deti spustili zúfalý plač, že to končí.

Zaujímalo nás preto, čo na takýto záujem svojich fanúšikov hovorí Miro. „Ak to mám reálne zhodnotiť, tak mi to príde akoby som znovu prežíval Superstar. Až na to, že tentoraz ide o moje vlastné pesničky. Je to skvelé, keď si ich spievajú nielen deti, ale aj rodičia. Vždy keď som na pódiu cítim ich energiu. Som šťastný, že to takto funguje. Je to paráda!,“ vyznal sa nám Jaroš, ktorý s programom pre deti koncertoval po celom Slovensku.

Prečítajte si tiež: Miro Jaroš o detskej tvorbe: "Prestal som riešiť, čo si kto myslí, a užívam si to"

„Mávame vypredané sály, čiže také trošku šialenstvo. Autogramiáda po každom koncerte niekedy trvá dve hodiny. Deti po Mirovi kričia na ulici, niekedy je to až neuveriteľné, fakt ako druhá Superstar,“ hovorí jeho manažér Michal Šefčík.

Okrem koncertu, si deti mohli vychutnať aj krst nového albumu určeného im - Pesničky pre (ne)poslušné deti 2. CD na akcii pokrstila Monika „Bambuľka“ Haasová spolu so šteniatkom z videoklipu, ktoré ho olízaním uviedlo do sveta. Bambuľku si Miro vraj vybral preto, že mu bol tento seriál pri tvorbe pesničiek pre deti inšpiráciou. On vyrastal na tom, čo ho naučil dedo Jozef s Bambuľkou a on zase učí dnešné deti.

A aby toho nebolo málo, na koncerte si diváci ako prví mohli pozrieť aj nový videoklip s názvom Cesta do rozprávky. Ten nakrúcal Jaroš s deťmi Laurou a Kubkom v lete na zelenom pozadí, a tak si museli všetko predstaviť. „Do štúdia sme dopratali vlak, kôš z balóna, zopár ďalších rekvizít a točili s rozprávkovými bytosťami v kostýmoch. Režisér Štefan Lelovič nám dával úlohy. Princeznú si zahrala modelka Mária Zelinová, ktorú zdobili šaty z ‚cukrovej vaty‘, špeciálne vytvorené šaty pre túto príležitosť. Keď som po viac ako 2 mesiacoch videl, čo sa v klipe deje, priznávam, že ma to dojalo. Cítil som sa ako malý chlapec,“ dozvedáme sa od dojatého Mira.

Videoklip Mira Jaroša Cesta do rozprávky 

Viac o téme: Miro Jaroš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu