Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Robo Jakab Vianoce vnútorne neprežíva: Dobrí by sme mali byť stále

Robo Jakab Zobraziť galériu (7)
Robo Jakab (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Slovenský herec Robo Jakab vianočné sviatky príliš nepreciťuje.

„Ja nejako intenzívne neprežívam to, čím sa masírujú mozgy ľudí, že sú to sviatky pokoja, mieru a lásky. Myslím si, že človek by mal v týchto hodnotách žiť celý rok a nie sa napasovať iba do sviatkov. Má to snáď znamenať, že keď niekoho drgnete počas roka v obchode, tak sa mu neospravedlníte a počas Vianoc sa mu ospravedlníte dvakrát?“ opýtal sa v rozhovore.

Známy herec sa v rámci sviatkov teší najmä na voľné chvíle. „Cez sviatky zvyčajne padne zo mňa ten stres, pretože nemám žiadne pracovné povinnosti, celý deň mám voľno a užívam si ten deň ako chcem. Aj keď som jedným z tých šťastlivcov, ktorí sa živia tým, čo ich baví a zabávajú sa svojou prácou, napriek tomu si viem užiť pokoj a voľno a to je pre mňa v týchto dňoch to hlavné. Vypnem a relaxujem,“ poznamenal Jakab. 

Vôňu Vianoc herec vždy zaznamenal vďaka jedinečným pokrmom jeho babičky a mamy. „Vianoce mi vždy evokovala babkina maďarská mliečna kapustnica a kapor na koreňovej zelenine, ktorého zvykla robiť mama alebo babka. A potom oplátky s medom a cesnakom a orechy, to bolo každý rok rovnaké,“ priblížil. 

Viac o téme: VianoceRobo Jakab
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu