Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Víťazom Farmy škandalózny Tomáš: Najtesnejšia výhra v histórii šou!

Tomáš Mayer je víťazom 6. série markizáckej reality šou Farma. Zobraziť galériu (20)
Tomáš Mayer je víťazom 6. série markizáckej reality šou Farma. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Je dobojované! Po náročných pätnástich týždňoch na markizáckej Farme sa v piatok večer konalo dlhoočakávané veľké finále. V poslednom dueli si zmerali sily dvaja muži - Jozef Kababik a Tomáš Mayer. A víťaz je už známy. Dlhé chvíle odlúčenia od blízkych a tvrdej driny na televíznom statku sa vyplatili 31-ročnému Bratislavčanovi. Jeho výhra však bola najtesnejšia v celej histórii šou.

Markizácka Farma už pozná svojho víťaza. Po náročných mesiacoch na televíznom statku a tvrdom finálovom súboji sa ním stal 31-ročný Bratislavčan Tomáš Mayer. Jeho výhra však nebola vôbec taká jednoznačná...Práve naopak – v histórii šou by sa dalo hovoriť o najtesnejšom víťazstve, aké tu kedy bolo. 

Po prvých dvoch duelových disciplínach bol totiž stav vyrovnaný a o ďalšom osude súťažiacich rozhodovali diváci. No hoci sme v posledných ročníkoch boli zvyknutí na desaťtisícové rozdiely, tentoraz o víťazovi rozhodovali doslova drobné. Z celkového počtu 79 189 esemesiek totiž Tomáš dostal len o 189 viac ako jeho súper. A to je najmenší rozdiel, aký kedy vo finálovom súboji bol. 

Svoje víťazstvo farmár už iba potvrdil v poslednej duelovej disciplíne, v ktorej sa mu podarilo poskladať petrolejovú lampu rýchlejšie ako Dodovi. Tomáš Mayer, ktorý na statku okrem pracovitosti pútal pozornosť aj škandálmi, sa tak stal definitívnym majiteľom rozprávkovej výhry 50 000 eur. 

Aj vďaka SMS hlasom od divákov sa Tomáš Mayer stal víťazom Farmy. Rozdiel vo výsledkoch bol však neskutočne tesný.
Zobraziť galériu (20)
Aj vďaka SMS hlasom od divákov sa Tomáš Mayer stal víťazom Farmy. Rozdiel vo výsledkoch bol však neskutočne tesný.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Viac o téme: FarmaTomáš Mayer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu