Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nenávisť na markizáckej Farme, všetci ho majú v zuboch: Buzerant jeden!

Michal Pavlík Zobraziť galériu (14)
Michal Pavlík

BRATISLAVA - Nevídaná drzosť! Michal Pavlík (18) je na markizáckej Farme najmladší, no v utorkovej epizóde sa správal k hospodárovi Martinovi tak, ako si to nikdy nikto nedovolil. Ostatní súťažiaci boli jeho správaním šokovaní a jeho vystupovanie voči ich chlebodarcovi absolútne nechápali. Navyše, povinnosti, ktoré Nitran zanedbal, opäť dostali na svoje plecia úplne iní ľudia. A tak sa niet čo čudovať, že na jeho adresu zazneli aj poriadne ostré slová.

Utorková časť Farmy bola poriadne napätá. Na statok totiž prišiel hospodár a od súťažiacich žiadal spracované konope. Množstvo materiálu sa mu však nepozdávalo a nakoniec zistil, že zrejme väčšia časť rastlín zostala v močidlách. „To mal Mišo na starosť, aby sa stadeto všetko povyberalo,” povedal Martin s tým, že práve mladík bol farmárom týždňa, keď bola zadaná táto úloha. 

Vzal teda jeden zväzok a keď sa vrátil k farmárom, hodil ho Michalovi. Ten si toto gesto vyložil ako útok na svoju osobu a nezdržal sa komentára. „To do koho hádžeš?” vyštartoval slovne po hospodárovi a vzápätí hodil viazanicu smerom k svojmu terajšiemu chlebodarcovi. 

Následne sa začal zo zodpovednosti vykrúcať tak, aby vina zostala na niekom inom. „Ty si to mal kontrolovať,” povedal drzo Martinovi. Ten však situáciu videl inak, podľa neho je za splnenie úloh zodpovedný vždy farmár týždňa. „A čo tu na mňa nacvičuješ?” pýtal sa udivene Michala, ktorému by tieto pravidlá po mnohých týždňoch mali byť jasné. „A ty čo na mňa nacvičuješ?” odpovedal mu blondiak bezočivo rovnakou otázkou. 

Po tomto výstupe sa niet čo čudovať, že hospodár prisľúbil Mišovi trest. A súhlasia s tým aj ostatní súťažiaci, ktorí nad svojím kolegom len krútili hlavou. Dokonca, keď mu Tomáš pripomenul, že bol zodpovedný za vynosenie konope, dostal naozaj prekvapujúcu odpoveď. „Bol som, ale už nie som,” vyhlásil Nitran opovážlivo, čím si na svoju stranu veru nikoho nenaklonil. 

Tomáš:

  • Hrozne som sa hanbil. Za prvé – je to starší pán, za druhé – je to náš hospodár, je to náš chlebodarca a po tretie – už aj keby mu to hodil do ksichtu, tak nemá čo takto reagovať. 
  • Nemôže sa takto správať k hospodárovi. 
  • Myslím, že to určite bude mať nejakú dohru a nemyslím, že bude príjemná pre Michala. 
     

Gabika:

  • Veľmi zle sa mi na takéto veci pozerá, hlavne Martin, keď ide preč, keď nie je spokojný.
  • Skoro mi oči vypadli, koľko tam toho ešte je. Čo na to povieš? Jednoducho to tam bolo a nemôžeš povedať nič.  
     

Jana:

  • Vôbec by sa takto nemal správať k ľuďom. Ja som pozerala ako teľa, čo on robí. 
  • Jeden arogantný človek. Martin si vôbec nezaslúži, aby sa s ním niekto takto bavil.  
  • Proste je to drzáň drzý.
     

Mirka:

  • Keby Martin mohol, asi by mu dal aj poza ucho jednu výchovnú. 
  • Ja si myslím, že to Michalovo správanie je spôsobené tým, že si je už príliš istý, že ide do finále. Keď nadobudol takúto istotu, už si myslí, že si môže dovoliť čokoľvek a že je nejaký neohrozený. 
  • Mne sa toto zdá úplne cez, nemal si toto dovoliť. Ja som už len zvedavá, čo za to bude mať, či nejaký trest, či si to s ním nejako Martin vybaví. 
     

Petra:

  • On čo dnes predviedol, fuj (odpľula si), by som sa hanbila
  • Taký by som mu dala trest, až by zelený bol. Ja by som mu taký trest dala, že by išiel holý s tým konope až dolu do dediny. 
     

Správanie voči hospodárovi však nie je to jediné, čo ostatných pobúrilo. Aktuálny farmár týždňa Tomáš totiž do močidiel poslal Petru a Mirku. Staršia z farmárok to vnímala ako veľkú nespravodlivosť. „To Mišo by sem mal ísť to vyťahať. Buzerant jeden!” kričala poriadne hlasno na mladíkovu adresu a zároveň mu priala všetko možné, len nie pozitívne veci. Na statku tak v týchto chvíľach namiesto konope prekvitá nenávisť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu