Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zvrat v živote vydatej exfarmárky Komorovej: Rozchod s manželom... A už sa túli k inému!

Nikola Komorová má už novú lásku. Zobraziť galériu (6)
Nikola Komorová má už novú lásku. (Zdroj: instagram/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Má druhého! Bývalá finalistka markizáckej reality šou Farma Nikola Komorová (23) prekvapila pred dvomi rokmi verejnosť svojou nečakanou svadbou. Pomerne rýchlo sa vydala za partnera Tomáša Práznovského (31). Všetko však nasvedčuje tomu, že harmonickému manželstvu nadobro odzvonilo. Tmavovláska sa tým napokon netají ani na sociálnych sieťach, kde sa už túli k inému.

Nikola Komorová je už viac ako dva roky vydatou pani Práznovskou. Svoje áno povedala partnerovi Tomášovi pomerne rýchlo a nikto takýto vážny životný krok od exfarmárky v tom období nečakal. 


Markizácka farmárka Nikola Komorová sa vydala: Netradičný obrad o 19-tej večer!


Harmonický vzťah však tmavovláske nevydržal dlho. Už po roku a pol sa v súvislosti s manželským párom šuškalo, že prežíva krízu a dokonca sa partneri na istý čas rozišli. No potom sa opäť vrátili k sebe. Najnovšie to však vyzerá tak, že sú opäť od seba – a tentoraz už zrejme definitívne. 

Bývalá účastníčka markizáckej šou Farma sa tým už netají ani na sociálnych sieťach, kde dokonca pridáva zábery z náručia úplne iného muža. K tomu sa túli a verejne mu vyznáva lásku. Srdce tmavovlasej Bratislavčanky si najnovšie získal len 20-ročný futbalista juniorského tímu bratislavského Slovana Filip Ďuriš. 

„Ja sa strácam v tvojich fotkách. Raz tvoj manžel potom zas niekto iný,“ objavil sa pod jednou zo zaľúbených fotiek zmätený komentár. A na ten Komorová jasne odpísala: „Môj manžel? Ten už veľmi dlho nie je. Nie si v obraze. Môj manžel sa tu neobjavil už veľmi dlho,“ priznala Nikola. No nechajme sa prekvapiť, ako dlho to silikónke vydrží s mladým športovcom. 

Nikola Komorová sa už túli k inému. Jej novou láskou je len 20-ročný futbalista bratislavského Slovana Filip Ďuriš.
Zobraziť galériu (6)
Nikola Komorová sa už túli k inému. Jej novou láskou je len 20-ročný futbalista bratislavského Slovana Filip Ďuriš.  (Zdroj: Instagram N.K.)

Viac o téme: Nikola Komorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu