Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Heringhovej zdravotné problémy: Obrovské bolesti a strach!

Andrea Heringhová trpí bolesťami, ale na sebe nedá nič poznať. Zobraziť galériu (6)
Andrea Heringhová trpí bolesťami, ale na sebe nedá nič poznať. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Utrápená! Andrea Heringhová (34) sa pred takmer 9 mesiacmi zvŕtala v Tanci snov, kde sa snažila pomôcť chorému Radovi. Teraz trpí obrovskými bolesťami sama. Ako prezradila v stredu v jojkárskom Top Star magazíne, po skončení tanečnej šou prežívala obrovské bolesti. Navyše má strach, že sa jej môžu kedykoľvek vrátiť.

Chcela pomôcť a vypomstilo sa jej to! Bývalá playmate Andrea Heringhová sa v marci zvŕtala na tanečnom parkete v šou Tanec snov. Hoci zo začiatku patrila k favoritom, potom sa karta obrátila a jej výkony už neboli také presvedčivé. Mala nemotorné pohyby a zdalo sa, že aj zabúda kroky. Koncom marca zo šou vypadla.  Vedy zrejme nikto netušil, že trojnásobná mamička trpí ukrutnými bolesťami nohy.

O svojom trápení porozprávala až teraz v jojkárskom  magazíne Top Star. Takmer 9 mesiacov po tom, čo šou skončila. „Mala som veľmi veľké problémy, keď sa skončila tá tanečná šou. 3 mesiace som mala obrovské bolesti,“ priznala Andrea, ktorá pred pár dňami predvádzala na módnej prehliadke, kde sa postavila na mólo v poriadne vysokých podpätkoch. Takúto parádu si však do nedávna dovoliť nemohla. „Vysoké topánky som vôbec nemohla nosiť a v súkromí doma ich ani vôbec nenosím. Vyslovene iba športovú obuv, keďže som stále so svojimi detičkami,“ povedala bývalá partnerka podnikateľa Borisa Kollára, ktorá má však stále obavy, že sa bolesti vrátia.

„Ešte je to stále také všelijaké. Hocikedy sa to môže zopakovať. V priehlavku som mala neustále bolesti, mala som tú nohu preťaženú. Stále som na nej stála a tancovala. Keďže som prežila také obrovské bolesti tej nohy, nie je to jednoduché postaviť sa na mólo. Odvtedy už idem s takými obavami, že čo ak náhodou ma chytia nejaké bolesti. Z toho mám trošku obavy,“ netajila Heringhová, ktorá po móle nakoniec prešla vo vysokých podpätkoch ako profesionálka bez zaváhania a nikto z publika by zrejme netipol, že trpí nejakými zdravotnými problémami.

Kráska navyše priznala, že ani lekár jej nevedel povedať, ako dlho u nej môžu bolesti pretrvávať. „Nevedel mi povedať, či to bude rok, 3 mesiace či 5 mesiacov. Tú nohu som musela iba upokojiť. Nosila som celé leto ortopedickú obuv. Myslím si, že už by to malo byť v poriadku,“ uviedla na záver Andrea, ktorá sa iba v spoločnosti ukazuje vo vysokých podpätkoch. Vtedy u nej – zdá sa – doslovne platí, že pre krásu sa trpí.

Viac o téme: Andrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu