Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Takto ste Hospodárovú ešte nevideli: Pozrite, ako sa ukázala divákom!

Jana Hospodárová Zobraziť galériu (4)
Jana Hospodárová

BRATISLAVA – Takto ju doposiaľ videl iba málokto! Známe tváre z obrazovky sa divákom prihovárajú vždy dokonale upravené. Nalíčená tvár a pekný účes je u nich samozrejmosťou. A výnimkou nie je ani moderátorka markizáckych Športových novín Jana Hospodárová (39). Tá sa ale vo štvrtok podvečer nechala odfotiť pri prípravách na správy a jej výzor mnohých divákov určite prekvapil.

Súčasťou účinkovania na televíznych obrazovkách je aj dokonalý imidž. Máloktorá moderátorka sa postaví pred kamery s nenalíčenou tvárou či strapatými vlasmi. O ich výzor sa stará tím profesionálov, ktorí podčiarknu či vylepšia prirodzenú krásu mnohých známych tvárí.

Vo štvrtok podvečer televízia Markíza zachytila blonďavú moderátorku Športových novín Janu Hospodárovú počas príprav na priamy prenos. Na svojej stránke na sociálnej sieti zverejnila fotografiu sympatickej moderátorky tak, ako ju mnohí diváci ešte nevideli.

„Janka Hospodárová sa v strižni pripravuje na moderovanie večerných športových novín a posiela vám srdečný pozdrav,“ napísali odkaz divákom zo Záhorskej Bystrice pod fotografiu moderátorky. Okrem blondínkinho úsmevu bezpochyby najviac na zábere upútajú natáčky vo vlasoch. Takto totiž diváci Hospodárovú na televíznych obrazovkách ešte nevideli. Jani, klobúk dole! Nie každá moderátorka nájde odvahu a odkryje aj zákulisie príprav, keď ešte nie je tip-top nastajlovaná...

Viac o téme: Jana Hospodárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu