Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladá jojkárka vo svadobnom: Sexi nevesta s vytŕčajúcimi podväzkami!

Monika Šagátová ako sexi nevesta. Zobraziť galériu (7)
Monika Šagátová ako sexi nevesta. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - To je pohľad! Svadba patrí v živote ženy k tým najšťastnejším momentom. Veď napokon nejedna z budúcich neviest si už ako malá predstavovala, ako jej veľký deň bude vyzerať. Ten svoj si nanečisto vyskúšala aj mladá jojkárska hviezda Monika Šagátová (23), ktorá v seriáli Divoké kone stvárňuje ústrednú postavu. No a treba povedať, že vo svadobnom je skutočne sexi. Spod bielych šiat jej totiž vytŕčal aj podväzok.

Monika Šagátová patrí medzi mladé televízne hviezdy, ktoré sa na obrazovkách objavujú pomerne krátko. Svoju kariéru odštartovala v Divokých koňoch, kde stvárňuje jednu z hlavných postáv. No okrem premiérovej skúsenosti so seriálovými kamerami si herečka v jojkárskom počine po prvýkrát odskúšala aj čosi iné – konkrétne jeden z najdôležitejších životných krokov. 

Tmavovláska spolu so svojím televíznych kolegom Jánom Dobríkom totiž nedávno nafotila sériu svadobných fotiek. Oblečená v snehobielych šatách si aspoň na chvíľu vyskúšala, aké je to byť nevestou. No a v jej prípade poriadne sexi nevestou...

Veď hoci sa Monika usmievala v róbe v odtieňoch nevinnej bielej, na nahom stehne, ktoré odhalil jej kolega, skrývala doplnok, ktorý v nejednom mužovi vyvolá hriešne myšlienky. Spod svadobnej sukne jej totiž trčal modrý podväzok. 

Monika Šagátová so svojím seriálovým partnerom Jánom Dobríkom. Brunetka bola v úlohe nevesty naozaj sexi - spod nevinných bielych šiat jej totiž vytŕčal podväzok.
Zobraziť galériu (7)
Monika Šagátová so svojím seriálovým partnerom Jánom Dobríkom. Brunetka bola v úlohe nevesty naozaj sexi - spod nevinných bielych šiat jej totiž vytŕčal podväzok.  (Zdroj: TV JOJ)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Viac o téme: Monika ŠagátováDivoké kone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu