Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Priznanie roka! Kollár odhalil počet detí: Priznal aj tie, čo doteraz tajil!

Multiotecko Boris Kollár Zobraziť galériu (8)
Multiotecko Boris Kollár (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Konečne to povedal! Boris Kollár (50) je známy tým, že má naozaj dosť detí. Mnohými sa chválil, pri iných zas informácie Topiek a iných médií označoval za klamstvo. Teraz však pri príležitosti vstupu do politiky nakrútil podnikateľ video pre svojich potenciálnych voličov. A prezradil, ako to s jeho potomkami vlastne je.

Boris Kollár má podľa našich informácií deväť detí:

  • Natáliu s Ivanou Barnovou 
  • Sašku so Stankou Horňákovou
  • Ester s Petrou Krištúfkovou
  • Šimona Heliodóra s Martinou Štofaníkovou (dnes Sabbatini)
  • Saru Zoe a Borisa s Andreou Heringhovou
  • Artura s Barborou Richterovou
  • Sáru s Monikou Ostrihoňovou
  • Christiana Alexandra s Paulou Simoes
     

Pri posledných dvoch deťoch sa však Boris z otcovstva všelijako vykrúcal. Keď bol oslovený nami, či inými médiami, označoval informácie o nových potomkoch za výmysel. Ani sa nijako nechválil spoločnými fotografiami, ako to urobil napríklad ešte pri malom Arturovi.  

Mnohí si preto možno mysleli, že Kollár má v skutočností detí len sedem. Dnes je však už jasné, že ich je viac. A prezradil to samotný multiotecko. Podnikateľ totiž vstúpil do politiky a rozhodol sa prihovoriť svojim potenciálnym voličom prostredníctvom videa. 

A hneď v úvode zaznelo doslova priznanie roka. „Je pravda, že dnes mám deväť detí a nie s jednou ženou, ale ruku na srdce – ktorá žena dnes by mi dala 9 detí? Asi žiadna. Vyriešil som si to po svojom,” uviedol boháč. Či sa toto zdôvodnenie jeho splodenia 9 detí s 8 ženami bude ľuďom páčiť, je otázne. Isté ale je, že sa potvrdilo staré známe – pravda vždy vyjde najavo. Aj keď v tomto prípade sa nakoniec natrel sám Boris. 

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu