Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prvé FOTO Kollárovho dieťaťa č.9: Pozrite, je celý po tatkovi!

Paula M. Simoes so synom Zobraziť galériu (7)
Paula M. Simoes so synom (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Toto je on! Exotická kráska Paula M. Simoes (34) sa do pozornosti slovenskej verejnosti dostala vďaka synčekovi, ktorého priviedla na svet v lete minulého roka. Jeho otcom by totiž mal byť známy boháč a milovník žien Boris Kollár (50). Ani jeden z rodičov však doposiaľ túto informáciu priamo nepotvrdil. A veľkou záhadou zostával aj výzor malého chlapčeka... Nám sa však pred pár dňami čokoládovú mamičku aj so synčekom podarilo nafotiť v uliciach Bratislavy. A pozrite, malý je celý po tatovi!

Paula M. Simoes začiatkom júla 2015 priviedla na svet synčeka, ktorého otcom by mal byť známy boháč Boris Kollár. Ten spočiatku exotické dieťa popieral, no neskôr nepriamo priznal, ako to celé je.


Priznanie roka! Kollár odhalil počet detí. Priznal aj tie, čo doteraz tajil! 


Veľkou záhadou však stále zostával výzor najmladšieho podnikateľovho dediča. Exotická mamička si totiž svoj poklad prísne strážila a na verejnosť sa žiadna z jeho fotiek nedostala. Aspoň doteraz... Nám sa totiž čokoládovú krásku podarilo pred pár dňami nafotiť v uliciach Bratislavy.

Spolu so synčekom to mala práve namierené na hodinu tanca, ktorej – ako nám prezradila v rozhovore – sa pravidelne zúčastňuje. No a nám sa okrem drahého kočíka a Paulinho športového looku podarilo nafotiť aj toľko schovávaného chlapčeka. 


Mamička Kollárovho dieťaťa č. 9 prehovorila: Úplne prvý rozhovor!


A stačí jediný pohľad na drobca, aby bolo jasné, na koho z rodičov sa podal viac. Veď kým mamička sa pýši čokoládovou pokožkou, synček teda ani náhodou. Tvár má bledučkú, že by naozaj len málokto tipoval nejakých tmavých predkov. Je teda jasné, že v tomto prípade jednoznačne zaúradovali biele gény. Veď pozrite sami! 

Synček Pauly M. Simoes púta pozornosť svetlou pokožkou.
Zobraziť galériu (7)
Synček Pauly M. Simoes púta pozornosť svetlou pokožkou.  (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: Boris KollárPaula M. Simoes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu