Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Judínyová sa postarala o pekný trapas: Toto sa u nej len tak nevidí!

Erika Judínová si vyrobila trapas. Zobraziť galériu (5)
Erika Judínová si vyrobila trapas.

BRATISLAVA – Aj majster tesár sa občas utne! Markizácka moderátorka Erika Judínyová (44) je známa tým, že si vždy potrpí na dokonalý styling a na každej párty je neprehliadnuteľná. Na nedávnu oslavu 50-tky speváčky Sisy Lelkes Sklovskej si známa blondínka vykračovala v krásnej róbe, v ktorej sa jej však prihodil poriadne nepríjemný trapas. Kráľovná slovenskej smotánky si totiž zabudla zapnúť zips a spod šiat jej vykúkala holá koža aj nohavičky.

Toto jej nevyšlo! Erika Judínyová je na každej párty vždy štýlovo a sexi nahodená. Korzety či čipkované overaly k nej jednoducho patria. Rovnako však nepohrdne ani zvodnými šatami. A také si nedávno obliekla aj na honosnú oslavu speváčky Sisy Lelkes Sklovskej, ktorá sa konala v divadle.

Moderátorka však namiesto hviezdneho príchodu zažila poriadne trápne chvíle. Keď vystúpila z taxíka, neunikla pozornosti markizáckeho kameramana – a ten ju nasnímal, ako kráča v rozopnutých šatách, spod ktorých jej vykúkali nohavičky.

„Hneď na úvod som sa o pekný trapas postarala ja. Keďže sme sa doma chystali v strašnom chvate, zabudla som si zapnúť šaty a pred Novú scénu som dorazila s holým chrbtom a ešte kúsok dole. Našťastie to ako-tak zakrýval plášť,“ prezradila sama na seba Judínyová v Smotánke, ktorú moderuje.

Blondínka nám priznala, že si toto svoje faux pas všimla až v zrkadle v budove divadla, kde jej s rozopnutým zipsom pomohol manžel Štefan Skrúcaný. „Musím byť nad vecou a vedieť si urobiť aj sama zo seba žarty, keď kritizujem aj iných,“ povedala nám na margo svojho odvysielaného prešľapu, ktorý by si inak asi ani nik nevšimol. 

VIDEO: Trapas Eriky Judínyovej​

Judínyovej trapas v Smotánke

Viac o téme: Erika Judínyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu