Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Škamlová opäť pribrala: Och, tieto šaty si nemala obliecť!

Romana Škamlová má za sebou niekoľko hmotnostných výkyvov, teraz sa na ňu kilá opäť prilepili. Zobraziť galériu (7)
Romana Škamlová má za sebou niekoľko hmotnostných výkyvov, teraz sa na ňu kilá opäť prilepili.

BRATISLAVA - Kráska s oblinami! Romana Škamlová (27) sa vždy mohla chváliť peknou tváričkou, no zažila pár hmotnostných výkyvov. Zdá sa, že kilečká sa na ňu nalepili aj v poslednom čase. Nevyzerá pritom vôbec zle, iba spravila naozaj zlý krok. Na módnej prehliadke si ako členka návrhárskej štvorice totiž na seba vzala šaty z vlastnej kolekcie, ktoré jej nedostatky zvýraznili. A navyše - objavili sa aj na móle na jednej z modeliek, a tak bolo s čím porovnávať.

Romana Škamlová sa v roku 2007 stala prvou vicemiss na súťaži krásy Miss Slovensko. Odvtedy je súčasťou slovenského šoubiznisu ako modelka a v poslednom čase aj ako módna návrhárka – pod jednou značkou tvorí spolu s kolegami Máriou Zelinovou, Máriou Čírovou a Michalom Sabom. 

Prehliadku svojich modelov mala táto štvorica aj na prebiehajúcich Bratislavských módnych dňoch. Okrem ich návrhov však zaujala aj samotná Romana Škamlová. Tá totiž na záver vyšla na mólo v rovnakých šatách, aké mala na sebe jedna z modeliek. 

Hneď bolo vidieť, že oproti vysokej a maximálne štíhlej brunetke má Romana na sebe pár kíl navyše. A materiál šiat ich iba zvýraznil. Najviditeľnejšie to bolo pri pohľade zboku. Napriek tomu sa bývalá misska stále môže spoľahnúť na svoju tváričku, vďaka ktorej patrí medzi najkrajšie blondínky nášho šoubiznisu. 

Viac o téme: Romana Škamlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu