Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO ako dôkaz! Rozchod Partlovej s Cmorikom: Vymenila ho za mladšieho... Aha!

Mirka Partlová a Peter Cmorik sa nečakane rozišli po troch rokoch vzťahu. Zobraziť galériu (5)
Mirka Partlová a Peter Cmorik sa nečakane rozišli po troch rokoch vzťahu.

BRATISLAVA - Peter Cmorik (35) minulý týždeň vo štvrtok prostredníctvom Facebooku oznámil, že s Mirkou Partlovou (30) už viac netvorí pár. Dvojica pritom spolu plánovala budúcnosť - svedčí o tom napokon aj fakt, že si spoločne kúpili byt. Po troch rokoch je však koniec. V slovenskom šoubiznise sa šušká, že dôvodom náhleho ukončenia vzťahu bolo aj to, že blondínka mala až príliš blízko k mladšiemu kolegovi Patrikovi Vyskočilovi (23). A my máme FOTO ako dôkaz!

Po dňoch a možno aj týždňoch či mesiacoch mlčania sa Peter Cmorik minulý štvrtok rozhodol prehovoriť – prostredníctvom sociálnej siete Facebook všetkým oznámil, že sa po troch rokoch definitívne rozišiel s herečkou Mirkou Partlovou.


Potvrdené! Cmorik a Partlová: Definitívny KONIEC vzťahu!


„Tak jo... Chcem vám priateľom, známym, ale aj médiám oznámiť, že s Mirkou Partlovou viac netvoríme pár... Prosím rešpektujte naše súkromie. Viac sa k tejto téme nebude ani jeden z nás vyjadrovať,“ napísal na web spevák. Dôvod, prečo ich vzťah stroskotal, ale nepriblížil. Partneri pritom ešte donedávna spolu plánovali budúcnosť, čoho je napokon dôkazom aj ich spoločný byt, ktorý si pred časom kúpili. No toto všetko je už minulosťou. 

A po chodbách bratislavských divadiel sa šušká aj dôvod, čo vraj stojí za rozchodom známej šoubiznisovej dvojice. Ako sme vás na Topkách začiatkom júla informovali, blondínka má vraj až príliš blízko ku svojmu o 7 rokov mladšiemu kolegovi Patrikovi Vyskočilovi.


Rozchod Partlovej a Cmorika?! Chce ho vraj odkopnúť... Kvôli tomuto mladíkovi!


Dvojica sa tým vraj už netajila ani v práci a náklonnosť si pokojne prejavuje aj pred ostatnými hercami – a najnovšie už aj na verejnosti

Pred niekoľkými týždňami sa nám totiž na premiére jednej z divadelných inscenácií podarilo Partlovú s Vyskočilom nafotiť. Dvojica sa k sebe rozhodne nesprávala len kamarátsky. Plavovláska mladíka nežne chytila, zašepkala mu niečo do uška a on jej opätoval zamilovaný pohľad. Už na prvý pohľad je jasné, že medzi týmito dvoma rozhodne ide o viac ako len čistú kolegialitu. 

V tom čase pritom blondínka ešte stále oficiálne tvorila pár s Petrom Cmorikom. Toho na tajný románik jeho priateľky upozornili práve Topky. „To hádam nie...“ povedal prekvapene spevák, ktorý vtedy tvrdil, že s Mirkou žiadnu krízu nemajú. 

Nakoniec ale zrejme zistil, kde je pravda. Pred hereckými kolegami sa totiž Partlová a Vyskočilom nerozpakujú prejavovať si navzájom nežnosti. „Na súkromnej párty po premiére mu sedela na kolenách, držali sa za ruky a nijako netajili, že sú spolu,” prezradil nám náš zdroj. 

Mirka Partlová a Patrik Vyskočil majú k sebe naozaj blízko. Dôkazom je aj táto fotka, ktorú sa nám podarilo zhotoviť na premiére jednej z divadelných inscenácií.
Zobraziť galériu (5)
Mirka Partlová a Patrik Vyskočil majú k sebe naozaj blízko. Dôkazom je aj táto fotka, ktorú sa nám podarilo zhotoviť na premiére jednej z divadelných inscenácií.  (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: Mirka PartlováPeter Cmorík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu