Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Moderátor RTVS totálne strápňoval redaktora: Takéhoto kolegu by ste nechceli!

Miroslav Fryndt dal svojmu kolegovi poriadne zabrať. Zobraziť galériu (7)
Miroslav Fryndt dal svojmu kolegovi poriadne zabrať.

BRATISLAVA - Poriadne sa zapotil! V stredu ráno verejnoprávna televízia priniesla reportáž o pandách červených v bratislavskej ZOO. Vstup robil naživo mladý redaktor Kristián Čekovský a zo štúdia mu dával slovo skúsený Miroslav Fryndt. Ten však svojho kolegu poriadne podusil. A pôsobilo to, že si jeho rozpaky dokonca celkom užíva.

Stredajšia reportáž o pandách červených nedopadla na RTVS vôbec podľa očakávaní. Kristián Čekovský pôsobil v živom vstupe trochu nervózne a jeho skúsenejší kolega Miroslav Fryndt mu zo štúdia príliš nepomohol. Práve naopak. 

Fryndt najprv upozornil na to, že spomínané zvieratká v záberoch vôbec nevidno. Príčinou bolo, že tieto živé stvorenia od svojej chovateľky neustále utekali. Čekovský po tomto napomenutí neustále sledoval, či sa mu pandy podarí dostať pred kamery. 

Na otázku, prečo má tento druh v názve červenú farbu, preto odpovedal odvrátený od objektívu a sledoval dianie vo výbehu. Fryndt sa pri tom tváril dosť pobavene, akoby mu bol redaktor na smiech. 

Potom sa však Kristián dostal k miestu, keď už nevedel dokončiť myšlienku z hlavy a chcel nazrieť do papierov. V tom momente na neho kolega ale vypálil ďalšiu otázku a nenechal ho vôbec dovysvetľovať rozdiel medzi klasickou čierno-bielou pandou a zvieratkami, o ktoré v reportáži išlo. Diváci sa tak v podstate skoro nič nedozvedeli. 

„Povedz nám, prosím ťa, ako sa volajú starí rodičia týchto pánd, lebo bez tejto informácie by sa mi deň ani nerátal,” položil moderátor otázku, ktorá len potvrdila, že sa na celej situácii zrejme veľmi dobre baví. Čekovskému ale do smiechu určite nebolo. Okrem ťarchy živého vstupu sa totiž musel vysporiadať aj s kolegom, ktorý ho poriadne potrápil a v podstate strápnil pred celým Slovenskom.

VIDEO: Reportáž o pandách červených v Ranných správach RTVS

RTVS správy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu